loto
Blog

Loto

Loto

Moje mnenje glede loto srečk je deljeno. Saj menim, da lahko hitro pademo v odvisnost od nakupa loto srečk.

In porabimo zanje več, kot dobimo denarja nazaj. Pogosto se zgodi, da če enkrat dobimo enega izmed dobitkov kasneje vedno pričakujemo, da ga bomo spet ali da bomo morda enkrat zadeli glavni dobitek.

Poznam kar nekaj oseb, ki tedensko zapravijo veliko denarja za loto srečke le redko pa dobijo dobitek in še to pogosto zelo majhne zneske. Tudi sama sem se že odločila za nakup srečk, saj so mi vsi govorili, naj vsaj enkrat poskusim, če mi uspe v ostalih nagradnih igrah dobiti dobre nagrade.

Res sem kupila štiri varne srečke v štirih mesecih, ki so stale vsaka po 1 € in le enkrat sem dobila nagrado 1 €. Tako, da sem obupala in od takrat naprej še nisem kupila nobene loto srečke več.

Torej če se že odločite za nakup srečk vam svetujem, da to storite le enkrat na leto ali morda enkrat na mesec. In se tako izognete preveliki porabi denarja za srečke in predvsem slabi volji.

Razmislite, koliko ste do zdaj že plačali za loto srečke in koliko denarja ste z njimi zaslužili?

Saj je dejstvo, da je bolj malo loto srečk, ki skrivajo dobitek. Če je že dobitek, so pogosto le manjše vrednosti po 1 € ali 2 €. Več o dobitkih in koliko so dejansko vredni, si lahko preberete tudi na spletni strani Loterije Slovenije.

Srečke na različnih veselicah vedno kupujejo skoraj vsi obiskovalci. Saj pogosto vsak obiskovalec kupi vsaj eno srečko, čeprav so darila pogosto popolnoma neuporabna ali je izdelkom morda že potekel rok uporabnosti.

Saj se vsakomur srečke zdijo zelo ugodne, saj pogosto stanejo le 1 € ali 2 €. Še rajši jih vsi kupijo, če so vse dobitne.

Na naših lokalnih veselicah je pogosto tako, da niso vse srečke dobitne. Mislim, da jih je približno polovica praznih in na tiste lahko napišeš svoje podatke in morda te zvečer na veselici izberejo za tolažilne nagrade ali glavno nagrado.

Zanima me vaše mnenje o loto srečkah? Jih tudi vi kdaj kupite?

Mogoče ti bo všeč tudi ...