Lesnina XXL - Modri popust
Pohištvo | Dodatki za dom Vse za dom

Lesnina XXL – Modri popust

Lesnina XXL – Modri popust

Za vse, ki iščete ugodno in kakovostno pohištvo, ter izdelke za dom sem našla nekaj zares ugodnih modrih popustov v trgovini Lesnina XXL.

  • Zakonska postelja Mars (zakonska postelja iz programa “Mars” skupaj z dvema nočnima omaricama in svetili. Pod postelje in vzmetnici-ca za doplačilo. Širina/višina/globina: 185/97/216 cm, material: leseni material, barva: barve hrasta, bela. Več o ponudbi v vaši najbližji poslovalnici Lesnine.). Redna cena 309 €, akcijska cena 249 €.Modri popust - Lesnina XXL

Čudovita postelja z zelo priročnima predaloma, kamor lahko pospraviš vso posteljnino, odeje in podobno, saj tako veliko privarčuješ na prostoru sploh, če imaš majhno stanovanje. Odlično je tudi to, da sega do tal in se pod posteljo ne nabira prah.

Midva z mojim dragim sva kar nekaj mesecev iskala posteljo, ki pride do tal s predali, saj sva imela dovolj pospravljanja igrač in ostalih stvari, ki so bile vedno pod posteljo.

Obenem se je tam vedno nabiral le prah poleg tega zdaj robotski sesalnik lažje čisti sobo, saj se ne zatika več pod posteljo. Všeč nama je tudi, ker ima zelo lepe zaokrožene zaključene robove postelje, dodatno osvetlitev in ker je postelja višja, da lahko lažje vstaneš iz postelje.

Postelja je zelo kvalitetno izdelana, sedaj jo dobite še po zelo ugodni ceni. V ceni so vključene tudi nočne omarice in osvetlitev. Priporočava jo vsem, ki želite prihraniti na prostoru ter želite imeti čudovito posteljo.
Modri popust - Lesnina XXL Modri popust - Lesnina XXL

 

 

Nekateri izdelki so na voljo le v Lesnini Ljubljana in Maribor. Zato vam predlagam, da z nakupom pohitite, saj pogosto zelo hitro zmanjka zalog sploh, kadar imajo ta nora znižanja.

Predlagam vam tudi, da na spletu preverite dobavne roke za pohištvo.

Midva z mojim dragim sva do zdaj v trgovini Lesnina XXL, nakupila že kar nekaj kakovostnih izdelkov za stanovanje po zelo ugodnih cenah in z vsemi sva bila zelo zadovoljna! 😉

Več idej za obnovo doma najdete na povezavi.

Mogoče ti bo všeč tudi ...