Lekobeba in Lekovita
Nakupi plus Preizkušam | Priporočam

Lekobeba in Lekovita izdelki

Lekobeba in Lekovita izdelki

Lekobeba izdelke sem spoznala, ko so se Glorii komaj dva tedna po rojstvu pojavili prvi krči. In takrat sem se počutila popolnoma nemočno, saj nisem vedela, kaj storiti, da bi ji olajšala te neznosne bolečine.

Na srečo je naslednji dan po tem, ko so se začeli krči prišla na obisk patronažna sestra, ki je takoj opazila, da ima Gloria krče. Saj sva ji povedala, kaj vse se z Glorio dogaja in da je prejšnji dan jokala skoraj dve uri skupaj, saj je nismo mogli potolažiti.

Seveda je tudi sama hitro opazila, da resnično neutrudno joka. In predlagala nama je, da poskusiva krče vsaj malce omiliti z vetrovnimi kapljicami, ki sem jih že opisala v objavi, ki jo najdete tukaj.

Zato se je Rajko še isti dan odpravil v lekarno po vetrovne kapljice Lekobeba. In resnično so krči popustili skoraj v istem hipu, ko je dobila te kapljice. Takoj se je umirila in počasi tudi zaspala.

Kasneje sva njene krče blažila tudi z vsakodnevnimi sprehodi. Najhujši napadi krčev so bili pogosto med 16. in 20. uro in takrat sva ji vedno dala tudi vetrovne kapljice, ki so resnično vredne zlata.

Zelo so ji tudi pomagali sprehodi na morju, saj so se tudi takrat precej umirili krči. K sreči so se Glorii pri dopolnjenih treh mesecih krči umirili, vendar je takoj dobila prvi zobek tako, da so se pojavile nove težave.

Sem pa resnično neizmerno vesela, da nama je ob najtežjih trenutkih, ko resnično nisva vedela, kako lahko pomagava Gloriji patronažna sestra ponudila rešitev v vetrovnih kapljicah. Ki so obenem še popolnoma naravne, vendar vseeno lajšajo neznosne bolečine pri otroku.

Lekobeba&lekovita

V naslednjih mesecih sem na ta način spoznala še kar nekaj odličnih Lekobeba izdelkov, ki sem jih našla v Drogerijah Tuš in kasneje na njihovi spletni strani. Sedaj večino izdelkov kupujem tudi v Tosaminih Belih štacuncah ali na spletni strani Tosame.

Saj redno oziroma le po potrebi za Glorio uporabljam tudi njihovo kremo za ritko, puder, hladilno mazilo, mandljevo olje in sirupa proti kašlju Lekotim in Lekoslez. Vedno imam na zalogi vsaj en sirup, saj ga pogosto uporabljamo vsi trije v času prehladov.

Lekobeba&lekovitaLekobeba&lekovitaLekobeba&lekovitaLekobeba&lekovita

Sicer močno držim pesti, da v naslednjih mesecih, ne bo v uporabi nobeden od sirupov. Saj si želim, da bi bila Gloria v vrtcu čim manj bolna. Vseeno sem zelo vesela, da sem našla te sirupe, ki so Glorii tudi dejansko všeč in jih rada spije predvsem zaradi prijetnega okusa.

Vesela je predvsem, ker lahko sirup spije iz priloženega pokrovčka, saj ji je všeč občutek, da je odrasla. 😉 In dokler nisva našla teh sirupov ji drugih sploh nisva mogla dozirati. Čeprav sva poskusila vse mogoče od doziranja po žlici do doziranja preko brizge …

Izjemno so mi sirupi všeč tudi, ker tako zelo omamno dišijo, saj so narejeni iz naravnih sestavin – kar je zame zelo pomembno. In ker so resnično učinkoviti, kar je seveda najpomembnejše pri vseh izdelkih.

Poteg tega so vsi Lekobeba in Lekovita izdelki izdelani v Sloveniji. Lekoslez in Lekotus sirupa sta primerna tudi za nosečnice in doječe mamice. In tudi Lekobeba čajček.

Sebi vedno privoščim in kupim kremo za roke, ki božansko diši in odlično pozdravi suho kožo, to je krema Dotik. V torbici imam vedno s seboj kremo Dotik+. V času prehladov tudi sama sedaj redno uporabljam sirup Lekoplant, ki je obenem tudi zelo okusen.

Lekobeba&lekovitaLekobeba&lekovita

Zagotovo bom v naslednji nosečnosti uporabljala tudi njihovo negovalno olje proti strijam. Saj sem že od mnogih nosečnic slišala, da je odlično. Sama na žalost v svoji prvi nosečnosti za to olje še nisem vedela tako, da mi je po porodu ostalo ogromno strij.

Na splošno se s strijami sicer ne obremenjujem. Saj je nekoč neka mamica zapisala, da so strije spominske proge – mame tigrice, ki se bori za svoje (mladičke) otroke. Vendar menim, da bi bile strije vseeno malce manj vidne, če bi takrat uporabljala to olje, saj kolikor sem zasledila mnenja prijateljic.

Kakšno je vaše mnenje o Lekobeba in Lekovita izdelkih? Ste jih že preizkusili?

Mogoče ti bo všeč tudi ...