Kopalniška omarica - Merkur
Pohištvo | Dodatki za dom Vse za dom

Kopalniška omarica – Merkur

Kopalniška omarica – Merkur

Kot sem že omenila sva pri obnovi stanovanja poskusila, čim bolj paziti na stroške, obenem sva se trudila tudi kupiti najkakovostnejše izdelke.

Želela sva tudi čim bolj izkoristiti prostor. Ker imava manjši wc, sva se odločila, da bova nad umivalnik zmontirala kopalniško omarico. Saj sva tako prihranila pri prostoru in dobila dodatno omarico za shranjevanje stvari.

Pregledala sem ponudbo kopalniških omaric v spletnih trgovinah. Ter v excel tabeli primerjala cene in prednosti vsake kopalniške omarice posebej. Ponudbo izbranih kopalniških omaric sva si ogledala tudi v različnih trgovinah. Nisva želela izbrati lesene, ker se pogosto zaradi vlage zelo hitro uniči.

Odločila sva se, da jo bova kupila v trgovini Merkur. Narejena je iz PVC materiala, vendar ima dve polički, 3 ločene prostorčke za shranjevanje in 3 ogledala ter dodaten prostor za izdelke pod ogledali. Najdete jo na povezavi, cena je 20,99 €. Kopalniška omarica - MerkurMeni je bila predvsem všeč, ker ima veliko prostora za shranjevanje, ker je lepega dizajna in ker ima tudi zelo ugodno ceno. Poleg tega je videti odlično skupaj z ostalimi dodatki in s pohištvom v kopalnici/wc-ju.

Kupila sva jo na dan, ko ima trgovina Merkur akcijo ˝Izberi svoj popust˝ tako, da sva še dodatno prihranila pri nakupu. Tudi vi lahko še dodatno prihranite, če kupujete v trgovinah Merkur takrat, ko imajo to akcijo.

Predlagam vam, da takrat kupite vse izdelke, ki jih potrebujete. Kljub temu, če izberete vsakič le 5 % popusta lahko tako letno prihranite kar nekaj denarja.Kopalniška omarica - Merkur

Akcijo ˝Izberi svoj popust˝ imajo pogosto vsake dva tedna ob ponedeljkih tako, da lahko do takrat sestavite seznam izdelkov, ki jih potrebujete in se nato na ta dan odpravite po nakupih v poslovalnice Merkur.

Ta ponedeljek 30. 1. 2017 bo spet potekala akcija ˝Izberi svoj popust˝.

Druge akcije in ponudbe lahko spremljate na njihovi spletni strani pod zavihkom ˝akcije˝, pregledujete lahko tudi njihove aktualne kataloge, ki jih prejmete tudi na dom. Najdete jih na povezavi.

Midva v kopalniški omarici shranjujeva predvsem zdravila ter kozmetiko, britvice in podobno, da hčerka nima dostopa do njih.

Kako nama je uspelo prenoviti wc si poglejte v prispevku na povezavi.

Vam je všeč najina kopalniška omarica?

Mogoče ti bo všeč tudi ...