Reference zvestih bralcev

Spletno stran Izberi modro priporočam vsem, ki želijo na enem mestu priti do čim več prihrankov skozi različne nakupe, ki potrebujejo usmeritvene nasvete za obvladovanje svojih financ.

Današnji marketing je čustveno naravnan na kupca – kupec kupi neki predmet, ki pa mu ni nujno potreben.

Z načrtovanim nakupom smo tudi ekološki do okolja tako, da ne kopičimo na hitro kupljenih predmetov, ki jih po hitrem nepremišljenem nakupu ne uporabljamo …

Dodatno plačljiv nasvet vas bo popeljal do odgovornega pristopa k razpolaganju s svojimi finančnimi viri, do Eko-obnašanja do sebe in narave in več osebne svobode.

I. R.

 

Rada berem prispevke na spletni strani Izberi modro, saj so zelo praktični. Vedno nam ponujajo najugodnejšo in najbolj preprosto rešitev glede vsakdanjih stvari.

Prav tako pa sem tudi na tekočem glede najugodnejših izdelkov in tedenskih akcij v trgovinah.

Vsakomur bi priporočila, da si vzame nekaj minut in vsak dan prebere nove prispevke, saj je spletna stran polna koristnih informacij in nas lahko odvrne od prehitrega in nepremišljenega nakupa.

B. D.

 

Spletno stran Izberi modro redno spremljam in berem članke. Stran mi je všeč predvsem zato, ker je na njej vse na temo varčevanja. Kakšne druge takšne strani še nisem srečala, zato jo še rajši spremljam. V današnjem življenju je treba gledati za vsako akcijo in za vsak evro kam ga bomo namenili.

Stran je namenjena vsem bralcem se mi pa zdi, da je najboljša za mlade družine, saj je tudi sama direktorica Klavdija, mlada mamica. Objavlja članke na temo družine, kulinarike, nakupovanja … ter še ostalo, vendar te tri rubrike mene najbolj zanimajo.  Redno objavlja akcije iz trgovine Lidl.

V trgovini Lidl imajo večkrat oblačila za malčke, zato sem na te članke še bolj pozorna, ker so oblačila res dobra in kakovostna.

Kdor bi na mesec rad še dodatno privarčeval pa lahko pri Klavdiji naroči varčevalni načrt, izdela vam lahko 4 različne varčevalne načrte odvisno od tega, koliko bi na mesec radi privarčevali.

Vsem, ki bi radi kaj privarčevali pa priporočam, da spremljajte spletno stran Izberi modro, ker se vam res izplača, nič ne boste na izgubi, samo še privarčevali boste.

I. D.

 

Spletna stran Izberi modro se mi zdi odlična, polna dobrih nasvetov, ki nam pridejo prav na vsakem koraku. Spletna stran je lepo pregledna in z lahkoto najdeš vse, kar te zanima.

Všeč mi je, da so teme raznolike, da branje ni suhoparno. Pomembno mi je, da so omenjeni izdelki kakovostni in ne samo ugodni.

Sama sem upoštevala nasvet v prispevku o izbiri domene za spletno gostovanje pri podjetju Neoserv saj sem se v poplavi ponujenih ponudb in podatkov izgubila. Z nakupom sem zelo zadovoljna, saj sem dobila odlično storitev oz. izdelek za ugodno ceno.

Vsekakor bi spletno stran Izberi modro priporočila vsakemu, saj nam včasih prav takšen droben nasvet olajša marsikatero težavo.

T. D.

 

Zaradi današnjega tempa življenja zapravljamo denar vsepovprek. Ker pa se, da vsaj pri nakupih nekaj denarja prihraniti, je dobro spremljati nasvete, ki jih ponuja portal Izberi modro. Sama vedno pokukam na stran, ko želim izvedeti za kakšno akcijo, in sicer predvsem v trgovinah z živili. Opažam, da je veliko prispevkov naklonjenih družinicam z majhnimi otroki, zato Izberi modro priporočam predvsem mladim staršem, saj jim lahko predlogi zelo prav pridejo.

V. V.

 

Super blog, zelo uporabni nasveti in ideje!

D. N.

 

Iskreni zapisi in koristne informacije. Z veseljem spremljam!

E. B.

 

Odlične objave! So mi v veliko pomoč, ker je zajeto ogromno tem. Za vsakega se kaj najde! 

N. Š.

 

Super prispevki, saj so informacije res koristne pa še informacije česa dejansko ne potrebujemo. Vse pohvale!

S. Č.

 

Blogerka, ki stoji za imenom Izberi modro, je izbrala modro flaško za svojo punčko. 
Začutila sem jo kot prijetno, skromno, rada deli zadovoljstvo in lepo, da je izbrala tudi ? izdelek in ga uvrstila med ideje za darila ♡
Pooooolno srečice ti želim Klavdija na tvoji poti. Predvsem ostani srčna, iskrena ♡
To podjetja naaajbolj začutimo in to nas pritegne ♡ No, ? samo to in le to!

Hiška drobnarij 

 

Izberi modro, na enostaven, preverjen in simpatičen način servira koristne informacije za enostavnejši dan. Ni kompliciranja, bobu na tej strani rečejo bob!

Petra Knez Bahor – Kontaktni center