O meni - Izberi modro
O meni – Izberi modro

Iskrenost, skromnost, vztrajnost, zanesljivost, poštenost in sočutnost so vrednote, ki najbolj opisujejo moje življenje.

Ker sem odlična tudi v premišljenih nakupih, bi rada z vami delila vse svoje nasvete o nakupih na vseh področjih na svoji spletni strani, Izberi modroPrvemu spletnemu dnevniku, kjer bom dnevno objavljala zanimive članke o nakupih, družini in varčevanju na vseh področjih.

Moje poslanstvo je že od nekdaj bilo pomagati drugim na vse možne načine, zato tudi ni čudno, da je moja prva izobrazba srednja medicinska sestra. Leta 2015 pa sem diplomirala kot Organizatorka socialne mreže.

In lahko bi rekla, da sta me obe izobrazbi zelo izoblikovali kot osebnost, saj sem pridobila ogromno znanj, ki jih pridno uporabljam tudi v vsakdanjem življenju.

Sama trdim, da se vsaka stvar v življenju zgodi z razlogom in da nas za slabimi izkušnjami čakajo, boljše pozitivne izkušnje, saj se mi je v življenju zgodilo že veliko slabih stvari in tudi ogromno čudovitih.

Večkrat znašla tudi v hudi finančni stiski in takrat mi je vedno ob strani stala družina in mi pomagala po najboljših močeh, da sem prebrodila ta težka obdobja, da se lahko zdaj trudim, zaživeti svoje sanje.

Z velikim veseljem tudi preizkušam nove izdelke in storitve ter svoje izkušnje in napotke delim s svojimi zvestimi bralci.

V življenju mi največ pomeni družina v prostem času pa najbolj uživam na morju, kjer se popolnoma sprostim in si napolnim baterije.

Klavdija Vidic podjetnica, mlada mamica, partnerka in tista, ki vam s svojimi nasveti lahko spremenim pogled na nakupe in varčevanje.