Kinder suprise
Hrana od A do Ž Kulinarika

Kinder suprise

Kinder suprise

Vsak, ki me res dobro pozna ve, da obožujem Kinder suprise jajčka. Praktično imam s kinder suprise jajčki nekakšno tradicijo že nekaj let, saj si jih dvakrat letno kupim, toliko kolikor let dopolnim v tistem letu.

In nato imam Kinder suprise jajčka na zalogi še pol leta in jih pojem ob posebnih priložnostih. Pogosto so v akciji ravno v času mojega rojstnega dne in zato si jih podarim za darilo.

To je pač moja tradicija že nekaj let, saj imam Kinder suprise jajčka veliko rajši, kot katero koli drugo čokolado. Ko sem bila majhna sem Kinder suprise jajčka večkrat dobila od sorodnikov ali sosedov, ki so prišli na obisk.

Ampak takrat so bile seveda najbolj pomembne igračke v Kinder suprise jajčku. No, z leti se je to spremenilo, saj je zdaj postala bolj pomembna čokolada kot nekoristna majhna igračka.

Pri Glorii je zdaj ravno prva faza – igračka, ki jo je treba čim prej uničiti. 🙂 Čokolada pride v poštev le občasno – teh genov, da ne mara preveč sladkarij zagotovo nima po nama.

Saj njej zadostuje le majhen košček čokolade vsake toliko časa, ki seveda povzroči višek energije. Kar pomeni tri ure divjanja po stanovanju seveda se to vedno zgodi z zamikom.

Torej čokolado dobi pri sosedih, prijateljih, sorodnikih, nato ima doma neomejeno energije. Hhh zanimivo kajne. Zato pogosto na obisku rajši vzamem sladkarije domov ter jih ji nato dajem vsakič po malo.

Njej so sicer bolj všeč pokovka, arašidi, koruzni smokiji, sladoled in kisla hrana. Tudi bombonov ne mara preveč. Ampak kljub temu, da ni ravno ljubiteljica čokolade obožuje Kinder suprise jajčka.

No kot sem že zgoraj omenila kupim Kinder suprise jajčka dvakrat letno. In ker je cena zanje res visoka vedno gledam na to, da cena za en kinder suprise jajček ni višja od 0,60 €.

Tokrat sem našla Kinder suprise jajčka v trgovini Spar po ceni 0,58 € in po takšni ceni jih lahko kupite do 30. 5. 2017. Seveda obožujem tudi vse ostale izdelke Kinder, saj z njimi pri meni res ne moreš zgrešiti sploh s Kinder chocolate, Kinder country ali Kinder bueno white.

No ne rečem, da ni odlična tudi Milka čokolada, vendar zadnje čase izdelujejo le ne- fer čokolade, ki se ne lomijo pravično. 😉 Ampak tudi pri Milka čokoladi gledam na to, da cena za veliko Milka čokolado ni višja od 2 €.

Pogosto jo zato kupim le, ko je v akciji, ali pri nakupu uporabim kupon za popust. O tem sem že napisala prispevek najdete ga tukaj. Res je tudi, da sploh ne maram Milke z rozinami, marcipanom …

Omenila bi še tele odlične piškote, ki sem jih odkrila pred kratkim po nasvetu prijateljice. In jih tudi sama večkrat kupim v trgovinah Spar ter so zdaj znižani na 0,74 €. Meni so zelo všeč, ker niso tako sladki, ko vsi drugi piškoti in so obenem še zelo okusni.

piškoti integrino

Seveda še vedno najrajši pečem sladice sama doma najdete jih tukaj. Ampak glede na to, da si le poredko privoščim kaj zase bodo Kinder izdelki vedno moji najljubši kljub visokim cenam.

Ali tudi ti obožuješ kinder suprise jajčka? Katera je tvoja najljubša sladkarija/sladica?

Mogoče ti bo všeč tudi ...