Restavracija in kavarna K5
Gostilne | Restavracije Kulinarika

K5 Restavracija in kavarna

K5 Restavracija in kavarna

V ponedeljek smo se z mojimi prijateljicami in podjetnicami končno dobile na dolgo pričakovani kavici ter tortici. Kdo so najboljše podjetnice v Sloveniji vam zaupam kmalu. 😉 Ter, na kakšen način in kje smo se sploh spoznale …

Tokrat smo za svojo destinacijo izbrale Trbovlje. Po nasvetu mojega dragega smo se odločile, da se dobimo v restavraciji in kavarni K5. Zato sem se tudi odločila, da za vas moji dragi bralci napišem mnenje o K5.

Pod blokom/restavracijo najdete njihovo parkirišče, kjer imajo postavljene zapornice, ki se vam ob prihodu takoj odprejo, ko pritisnete na gumb za restavracijo K5.

Nato dobite v restavraciji žeton ob plačilu računa in z njim odprete zapornice. Parkirišče je za obiskovalce restavracije K5 brezplačno.

Dobile smo se okoli 17.30 ure zvečer in restavracija je bila že zelo zasedena, vendar smo vseeno našle prosto mizo. Naročile smo pijačo in postrežene smo bile kar hitro. Cene za pijačo so za Zasavje kar ugodne oziroma povprečne.

Tudi cene malic so po mnenju mojega dragega ugodne, malice so menda odlične. Zaželele smo si tortice, zato si je vsaka izmed nas izbrala drug okus tortice.

Sama sem izbrala za sladico čokoladno kroglico z vročo karamelo, ki jo vsi v K5 najbolj pohvalijo. Vse smo sladice dobile, kar hitro. Čokoladno kroglico je prinesel natakar ter po njej prelil vročo karamelo, da se je kroglica stopila.

V čokoladni kroglici je sadje ter čokoladna krema. Je božanskega okusa, vendar smo bile vse menile, da bi lahko bila cenejša ali vsaj večja, saj stane 4 € (na naslovni sliki).

Podobna je čokoladnemu Kinder suprise jajčku, saj je znotraj votla in zato bi lahko imela več kreme ter polnila, ali bi bila lahko vsaj pol cenejša. Hrane in pic sicer nismo naročale, vendar drugi menda zelo pohvalijo vse vrste pic in malice.

Več o njihovi ponudbi si lahko preberete in pogledate na njihovi spletni strani ali FB strani.

Kakšno je vaše mnenje o restavraciji in kavarni K5? Ste že bili tam?

Mnenje o drugih gostilnah in restavracijah si lahko preberete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...