Jysk - Modri popust
Pohištvo | Dodatki za dom Vse za dom

Jysk – Modri popust

Jysk – Modri popust

V trgovini Jysk sva z Rajkom do zdaj, nakupila že kar nekaj odličnih in kakovostnih izdelkov za dom, ki bi vam jih rada prestavila danes. Še posebej, ker imajo ta vikend še dodatne popuste.

Ko sva razmišljala o tem, kakšno garderobno omaro bova kupila za spalnico, sva morala predvsem paziti na dimenzije omare, ker v prejšnji sobi nisva imela veliko prostora. Takrat sva potrebovala prostor še za otroško posteljico in za previjalno omaro.

Zato vam spodaj razkrivam svoj izbor odličnih izdelkov v trgovini Jysk. 🙂

  • Omara 1 (mere 150 x 200 x 58 cm). Redna cena 249 €, akcijska cena 165 €. Prva omara iz leve. Jsyk - Modri popust

Ker nama je zelo všeč pohištvo v barvi hrasta vsaj z odločitvijo glede barve omar, nisva imela težav.

Ko sva kupovala še drugo garderobno omaro za spalnico sva morala paziti na to, da se bo ujemala s prejšnjo, da bo kakovostna in obenem tudi cenovna ugodna. Tako sva našla še eno čudovito in prostorno omaro v trgovini Jysk.

  • Omara 2 (mere 200 x 200 x 58 cm). Redna cena 329 €, akcijska cena 225 €Jsyk - Modri popust

V trgovini Jysk sem našla tudi odličen koš za perilo, ki je prostoren, kakovosten in ugoden.

Kupila sem tudi kuhinjske krpe po zelo ugodni ceni, ki so obenem še zelo kakovostne ter izdelane iz 100 % bombaža.

Kako so videti omare od znotraj (police, predali, drogi za obešanje) lahko preverite v posamezni povezavi v navodilih za sestavljanje, ki so spodaj pod fotografijami. Jsyk - Modri popust

Če vam morda ni všeč barva hrasta, lahko zgoraj omenjene omare dobite tudi v beli barvi ali v barvi bukve.

Še danes in jutri imajo v trgovini Jysk odlično akcijo, in sicer vam podarijo še 10 % dodatnega popusta na vse izdelke, ki jih lahko zložite v njihovo veliko modro vrečo, ki jo ob nakupu prejmete brezplačno.

Sama veliko uporabljam njihovo veliko nakupovalno modro vrečo, ki sem jo dobila pri prejšnjem nakupu. Ker je zelo prostorna in priročna uporabila sem jo že večkrat pri selitvi za prenašanje stvari ali večjih škatel. Uporabim jo vedno tudi pri nakupu plenic, saj jih tako lažje nesem do avta.

Drugače sem do zdaj v trgovini Jysk, kupila tudi pisarniški stol, sedežno garnituro in še veliko dodatkov za dom, ki vam jih razkrijem, ko bodo spet znižani.

Modri namig – če se prijavite na njihove e-novičke, prejmete na svoj elektronski naslov še bon za 10 € popusta ob prvem nakupu nad 50 €.

Vse ostale prispevke na to temo najdete na povezavi.

Mogoče ti bo všeč tudi ...