Izdelki za zobno higieno
Modri bonus Nakupi plus

Izdelki za zobno higieno

Izdelki za zobno higieno

Ko sem zadnjič objavila prispevek na temo zobozdravnikov, sem dobila med sporočila veliko podobnih zgodb o težavah z zobmi in z zobozdravniki že od otroštva naprej. Zato sem se odločila, da tokrat napišem še prispevek na temo izdelki za zobno higieno.

V tem prispevku sem hotela pisati predvsem o tem, kateri izdelki za zobno higieno so pri meni v uporabi dnevno in sem z njimi tudi zelo zadovoljna.

Kot sem že pisala v prejšnjem prispevku, ki ga najdete tukaj. Sem za zobno higieno vedno zelo skrbela, ampak vseeno sem imela občasno kar nekaj težav z zobmi.

Vendar so mi izdelki za zobno higieno le te težave zelo omilili, saj si sploh ne predstavljam, da bi lahko bilo še hujše. Velika težava je nakupovati izdelke za zobno higieno, če imaš celo življenje že težave z zobmi.

Vrsto let sem uporabljala zobno ščetko Curaprox, vendar se mi zdele njene ščetine malce pretrde. Zato sem kasneje po priporočilu prijateljice odločila za zobno ščetko Parodontax.

In vedno kupim tri v kompletu, saj so ugodnejše poleg tega za komplet lahko uporabite tudi različne bone za popust. Na primer kupon za 25 % popusta na en izdelek.

Ker sem nekje prebrala, da naj bi zobno ščetko zamenjali vsaj na vsake 3-4 mesece, sem se odločila, da bom zdaj preizkusila zobno ščetko Te.Pe. Ki sem jo že omenila v prispevku, ki ga najdete tukaj.

Gloria je nad svojo otroško Te.Pe zobno ščetko navdušena, saj z veseljem posnema vse, kar počnem jaz. Obenem je navdušena nad pingvinčki, ki so narisani na njej.

Takoj, ko so ji začeli rasti prvi zobki sem ji kupila zobno ščetko, ki jo najdete tukaj. Saj je odlična, ker je obenem še grizalo in se otrok ob tem še zelo zabava.

Zadnje dni imam zopet težave z dlesnimi. Zato sem se odločila, da preizkusim zobno olje, saj imam večkrat težave z dlesnimi kljub vsakodnevni uporabi izdelkov za zobno higieno. In moram reči, da mi je zobno olje res pomagalo pri krvavečih dlesnih in ga zdaj uporabljam že kak teden.

Nekaj kapljic zobnega olja vsako jutro grgram približno eno minuto nato si še ščetkam zobe in izpljunem ter sperem z vodo. Po njem v ustih ostane tudi zelo svež občutek. Vse informacije o njem najdete tukaj.

Dnevno uporabljam tudi ščetko za modrostne zobe, saj mi vedno povzročajo težave. Ta ščetka tudi odlično očisti vsak zob posebej, meni najbolj prav pride za modrostne zobe. Preizkusila sem tudi že ogromno različnih ustnih vodic.

Od najcenejše do najdražje in moram reči, da med vsemi sta se mi zdeli najboljše le dve Sensodyne in Curasept (še posebej pri vnetjih), vendar imata obe kar visoko ceno.

Zato vam priporočam, da pri nakupu uporabite kupon za popust, kot sem omenila že zgoraj. Oziroma če uporabljate zobno olje sploh ne potrebujete nobenih ustnih vodic, saj zobno olje veliko bolje očisti in osveži ustno votlino.

Vsak dan uporabljam tudi zobne nitke, ki odlično odstranijo koščke hrane, ki ostanejo med kotički zob. Sprva sem jih kupovala v drogerijah Muller kasneje sem jih našla tudi v drogerijah DM. In zdaj jih vedno kupujem tam, saj so ugodnejše in tudi drogerijo DM imam v bližini.Izdelki za zobno higieno

Že nekaj let uporabljam tudi zobno kremo Signal, saj sem z njo zelo zadovoljna. Držalo za zobne ščetke in zobno kremo najdete tukaj, držalo za zobno kremo v obliki ustnic najdete tukaj.

Kateri izdelki za ustno higieno so vam najbolj všeč in jih najrajši uporabljate?

Mogoče ti bo všeč tudi ...