Izbor odličnih risank
Blog

Izbor odličnih risank

Izbor odličnih risank

Zabavna pustolovščina o prvi sodobni družini na svetu, ki se poda na potovanje svojega življenja. Ko ostanejo brez strehe – oziroma votline – nad glavo in uničenje grozi tudi njihovemu celotnemu svetu so se Krudovi primorani podati na prvo družinsko pot … Sredi medgeneracijskih spopadov in potresnih sunkov odkrijejo neverjeten nov svet, poln fantastičnih bitij in prihodnosti, o kakršni niso niti sanjali.

Dobrodošli v Hotelu Transilvanija, Drakulinem razkošnem zdravilišču s petimi koli. V njem se pošasti in njihove družine do nezavesti razvajajo. Tam so lahko pošasti, kakršne pač so, ne da bi jih motili ljudje. Za neki čisto poseben konec tedna Drakula povabi najbolj znane pošasti na svetu Frankensteina in njegovo ženo, Mumijo, Nevidnega človeka, družino volkodlakov in druge — da bi proslavili 118. rojstni dan njegove hčerke Mavis. Vlad brez težav poskrbi za te slovite prijatelje, njegov svet pa se vseeno zruši, ko v hotel prvič zaide človek in se spoprijatelji z Mavis.

Hotel Transilvanija, zatočišče za pošasti vseh vrst in oblik je znova odprt tokrat tudi za človeške goste. Ker Drakula ne želi, da bi njegova hčerka Manca
s človeškim možem in sinom odšla od doma se odloči v vnuku Denisu prebuditi vampirsko naravo. Ko se Manca in Toni odpravita na družinsko srečanje. Drakula pokliče na pomoč Frankensteina Francija, volkodlaka Vineta, Nevidnega moža Griffina in mumijo Ožbeja, da bi iz vnuka naredili strahu vrednega krvosesa. Njihove čudaške metode se izjalovijo v zabaven kaos težave še poslabša prihod strogega Drakulovega očeta Vlada.

Življenje 78-letnega upokojenca Karla je vedno potekalo mirno in neopazno zato se na stara leta odloči uresničiti svoje sanje ter izpolniti dolgoletno obljubo. S pomočjo tisočih balonov, ki jih naveže na svojo hišo poleti naproti fantastičnim avanturam, a s seboj nevede odnese tudi radovednega tabornika. Čeprav čemerni možakar v mladeniču sprva vidi le nadlego se nenavadni par počasi spoprijatelji in skupaj se spopadeta z divjimi viharji, spoznata govorečega psa in se soočita z norim znanstvenikom.

Ustvarjalci animiranih uspešnic Ledeno kraljestvo in Veličastnih 6 predstavljajo nenavadno velemesto, polno najrazličnejših ljudem podobnih živali. Ambiciozna policistka Malči se želi dokazati kot prava varuhinja reda in miru, vendar je zaradi zajčje majhnosti nihče ne jemlje resno. Šefa vendarle pregovori, da ji pusti raziskati serijo nepojasnjenih zločinov njena edina priča pa je prekanjeni prevarant Nik. Pretkani lisjak sprva poskrbi za številne zabavne nesporazume, toda, ko se bližata razkritju zarote si morata začeti zaupati in celotnemu mestu dokazati, kaj je pravi živalski pogum.

Ustvarjalci zabavnih animiranih uspešnic Razbijač Ralph, Zlatolaska in Ledeno kraljestvo predstavljajo poučno zgodbo o mladem izumitelju Hiru, ki ga pretrese smrt starejšega brata. Ker po naključju odkrije, da bi bila lahko tragedija povezana z bratovimi izumi skuša Hiro zbrati dokaze o skrivnostnem zlobnežu pri tem pa mu na pomoč priskoči bratov nerodni robot. Čeprav ga počasni napihnjenec večkrat spravi v težave, se med robotom in dečkom vzpostavi iskrena naklonjenost. Toda če želita razvozlati skrivnost in rešita svet morata najprej postati prava super junaka.

Zabavna in poučna zgodba o razbijaču Ralphu liku iz računalniške igrice, ki že 30 let ne počne drugega, kot da uničuje hiše. Ker ne želi več biti hudobec, se odloči zbežati v druge igrice, kar povzroči nepredstavljivo računalniško zmešnjavo. Med popotovanjem po različnih svetovih Ralph doživi nepričakovane pustolovščine in spoznava nove prijatelje. Toda, ko njegova dejanja ogrozijo svet navidezne resničnosti mora naposled zbrati pogum
in sprejeti pomembno odločitev o svoji usodi.

Zabavna Disneyjeva adaptacija priljubljene zgodbe bratov Grimm prikazuje mlado princeso Zlatolasko, ki jo ugrabi zlobna čarovnica in zapre v stolp. Po dolgih letih osame si Zlatolaska želi spoznati zunanji svet, zato sklene kupčijo s šarmantnim tatičem Flynnom. Nenavadni par se skupaj z iskrim konjičem Maximusom odpravi na eno največjih dogodivščin polno nevarnih nepridipravov, zabavnih nezgod in nepričakovanih preobratov.

Uživajte ob ogledu 🙂

Poglejte si tudi moj prvi izbor najboljših filmov.

Kakšen se vam zdi moj izbor risank? Katere risanke priporočate vi?

Mogoče ti bo všeč tudi ...