Izbor odličnih risank 2
Blog

Izbor odličnih risank 2

Izbor odličnih risank 2

Kuža Bolt je prava filmska zvezda, toda ker ne loči med svetom sedme umetnosti in resničnim življenjem, je zares prepričan o svojih nadnaravnih sposobnosti. Tako se nekega večera po končanem snemanju odpravi iskat “ugrabljeno” gospodarico, a kmalu opazi, da v resničnem svetu nič ni tako lahko kot pred kamero. Na poti se mu pridružita neustrašni hrček in nejevoljna potepuška mačka, kar je šele začetek divje in nepozabne avanture, iskanja ljubezni in spoznavanja resničnih prijateljev.

Fiktivna glasbena skupina treh animiranih veveric, ki je od leta 1958 prodala več kot 43 milijonov albumov, osvojila pet glasbenih nagrad grammy in imela svojo nadaljevanko na televiziji, se je preselila na velika platna kinodvoran. Vodja tropa razigranih in pevsko nadarjenih veveric je prebrisani Alvin, nagajiv je tudi inteligentni Simon, debelušni Theodore pa prav tako ne zamudi nobene priložnosti povzročanja težav njihovemu človeškemu prijatelju in skrbniku Davidu. A prijatelje tokrat čaka velika pustolovščina, kjer bodo poleg pevskega znanja morali pokazati tudi obilico poguma in iznajdljivosti.

Pojoči veveričji trio Alvin, Simon in Theodore živi lagodno življenje pri skrbniku Davu, dokler razposajeni bratje ne izvejo, da utegne Dave zaprositi
za roko svoje novo dekle Samantho. Ker so prepričani, da jih bo zapeljiva zdravnica izrinila iz Davovega življenja, se odločijo odpotovati za njima v Miami in pokvariti zaročne načrte. Čeprav se ne razumejo s Samanthinim bahaškim sinom so ga prisiljeni vzeti s seboj, kar povzroči številna nesoglasja in težave. Na zabavni poti preko ZDA, polni nesporazumov in veveričjega kaosa, si Alvin in veverički nabirajo novih življenjskih in glasbenih izkušenj.

Zabavni jezni ptiči, ki so osvojili mobilne telefone, računalnike in male ekrane, prihajajo na velika platna v divji pustolovščini o začetku njihovega spora z dvoličnimi pujsi. Čudaški Rdeči se nikoli ni znal vklopiti v idilično življenje na otoku ptičev, zato mu tudi ob nepričakovanem prihodu skrivnostnih pujsov nihče ne verjame, da imajo rilčasti debeluhi zle namene. Šele ko jim pujsi ukradejo vsa jajca, ptiči uvidijo svojo zmoto in Rdečega prosijo za pomoč. Njegov načrt reševanja je preprost: velikanske frače, dobra mera poguma in divja maščevalna jeza!

Ledena doba je velikopotezna na likih zasnovana komedija, ki nas popelje dvajset tisoč let nazaj v čas v čudežni svet, ki ga poseljujejo veličastna bitja. To je zgodba o štirih popolnoma različnih likih. Manny je zajedljiv, kosmat mamut. Sid je prezirljiv, nedružaben lenivec. Diego pa je spletkarski tiger. Ta nenavadna trojica je se kmalu spoprijatelji in skupaj doživijo ogromno zanimivih prigod

Priljubljeni živalski prebivalci Ledene dobe se vračajo na velika platna v nepozabni dogodivščini katastrofalnih razsežnosti. Neutrudni iskalec želodov
Praskež s svojo večno nerodnostjo znova poskrbi za popoln kaos galaktičnih razsežnosti. Ko začnejo na Zemljo deževati uničujoči meteoroidi, morajo večni prijatelji Sid, Manny in Diego zaščititi trop pred izumrtjem. Ko iščejo način, kako preprečiti strmoglavljenje največjega asteroida, naletijo na številne stare in nove prijatelje. Ob tem znova doživijo neskončno zabavne pustolovščine, smešno boleče udarce in druge vratolomne norčije.

Upam, da boste uživali ob ogledu risank 2 iz mojega izbora.

Risanke iz prvega izbora najdete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...