Izbor odličnih filmov 2
Blog

Izbor odličnih filmov 2

Izbor odličnih filmov 2

V glasbeno-plesnem spektaklu, narejenem po priljubljenem mjuziklu in taktih večnih klasik legendarne skupine ABBA. Spoznamo simpatično mladenko Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji uporniška mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena. Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanje kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev.

Pripravite se še na bolj romantično in zabavno božično komedijo! V času božično-novoletnih praznikov bomo ponovno sledili prigodam različnih junakov, ki bodo doživeli majhne čudeže. S pomočjo nenavadnih dogodivščin bodo spoznali, da so najpomembnejše stvari v življenju na dosegu roke. In da je ljubezen najboljše darilo, ki ga lahko podariš svojim najbližjim.

Ustvarjalci komedije Superhudo na srečanje tretje vrste pošljejo čudaka Graema in Cliva. Ker prijatelja obožujeta znanstveno fantastiko, se odločita za obisk krajev, kjer naj bi pristali neznani leteči predmeti. Pot jima prekriža resnični nezemljan Paul, ki je ušel iz dolgoletnega ujetništva in se želi vrniti domov. Za pomoč zaprosi prestrašeno dvojico, ki se na begu pred vojsko zaplete v številne nepozabne avanture.

Adaline Bowman (Blake Lively) je že več desetletij čudežno stara 29 let in njeno življenje je polno osame. Saj ne dovoli blizu nikomur, ki bi utegnil dognati njeno skrivnost. Rodila se je na prelomu 20. stoletja in niti sanjalo se ji ni, da bo ugledala začetek 21. – dokler ji navidezno čaroben dogodek ne reši življenja in jo obdari z večno mladostjo. Pri 29. se Adaline neha starati in začne življenje okušati kot še nobeno človeško bitje doslej. Ta neverjetni preobrat usode jo pospremi na neprimerljivo dogodivščino, ki se razteza čez več desetletij. Življenje in ljubezen okuša skozi globalne spremembe dveh svetovnih vojn in svobodnjaških šestdesetih vse do prikladnosti današnjega dne. Svojo starost previdno skriva pred vsemi – razen pred lastno hčerjo. In vse pomembne spremembe pričaka mirno in prefinjeno … Dokler eno od njenih preteklih razmerij ne trči s sedanjo priložnostjo za ljubezen in preti, da bo razkrila njeno izjemno zgodovino. Ob naključnem srečanju s karizmatičnim človekoljubom Ellisom Jonesom (Michiel Huisman) namreč v njej spet vzplamti njena strast do življenja in ljubezni. Ko obisk pri Ellisovih starših (Harrison Ford in Kathy Baker) ogrozi njeno skrivnost, Adaline sprejme odločitev, ki bo za vedno spremenila njeno življenje.

Navdihujoč film, posnet po neverjetni resnični zgodbi, se dogaja na majhnem otoku pri Avstraliji, ki je bil dolga leta zatočišče za majhne pingvine, dokler jih niso začele ogrožati lisice. Rešitev najde lokalni gojitelj perutnine Swampy, ki skuša najti primeren kraj za svojega razigranega psa Oddballa. Da ne bi več povzročal težav v bližnjem naselju. Z vnukinjo se preseli na otok in poskuša Oddballa naučiti, kako je treba izslediti in pregnati lisice, toda razposajenemu vohljaču gredo po glavi popolnoma druge norčije.

Čustvena zgodba, posneta po knjižni uspešnici Jojo Moyes. Sledi prikupni, toda vedno malce raztreseni in naivni Lou, ki mora obrniti nov list v knjigi
svojega življenja. Ko izgubi fanta in službo, se zaposli na dvorcu mladega premožnega bankirja Willa, ki je v prometni nesreči postal popolnoma hrom. Lou začne skrbeti zanj, vendar kmalu spozna, da Will trpi tudi duševno, saj je izgubil nekdanje veselje do življenja. Ko s svojimi prismojenimi dogodivščinami omehča njegovo srce, se skupaj podata na novo odkrivanje drobnih lepot življenja, kar med njima splete nepričakovana romantična čustva.

Uživajte ob gledanju. V povezavi najdete še ostale izbore filmov in risank.

Kakšen sem vam zdi moj izbor odličnih filmov 2?

Mogoče ti bo všeč tudi ...