Ideje za darila 8
Nakupi plus Preizkušam | Priporočam

Ideje za darila 8

Ideje za darila 8

  • Sandrina unikatnica. Sandra že od nekdaj rada ustvarja. Ustvarja vse od nakita do raznih dekoracij, poslikav na steklo ter še bi lahko naštevala. In v drugi nosečnosti je želela poskusiti nekaj novega. Zato si je kupila šivalni stroj ter začela s šivanjem. Šivanje jo je tako pritegnilo, da pravi, da je sedaj čisto zasvojena. Vedno mora preizkušati nove in nove stvari in idej ji nikoli ne zmanjka, le edino časa, kar pri dveh malčkih ni niti čudno. Njena dva fanta sta vedno oblečena v njene kreacije, vedno več oblačil zašije tudi sebi in uživa, ko lahko obleče nekaj, kar je nastalo pod njenimi prsti. Največ izdelkov zašije za otroke, v zadnjem času je začela ustvarjati unikatne bodije, ki so na voljo tudi v večjih številkah, kot se dobijo v trgovinah. Nanje doda lahko tudi svoje potiske. Šiva tudi majice, hlače, tunike, kapucarje, oblekice in kot pravi je vesela vsakega novega izziva. Sandrina unikatnicaSandrina unikatnica

Pri Sandri sem naročila prav poseben komplet za Glorio, saj sem se takoj zagledala v podoben komplet, ki sem ga zasledila med njenimi fotografijami izdelkov. V tistem kompletu so bile sicer hlačke in bodi (ki jih zašije sama).

Ker Glorie ne oblačiva več v bodije, saj jo odvajava od pleničk. Sem se odločila, da naročim majico in kratke hlače v podobni barvi, kot je bil komplet v albumu fotografij.

Izbrala sem tudi prav poseben napis za Glorio, saj je resnično omejena serija in resnično prikupen otrok. Sandra je napisu dodala še mašnico, ki je videti prav ljubko. Sprva sem sicer imela izbrano blago v vijoličasti barvi, vendar se preprosto nisem mogla upreti turkizni barvi.

Vprašala sem jo tudi, ali je lahko majčka bolj ohlapna, da Glorii v oblačilih ni preveč vroče in ker ji tudi drugače niso preveč všeč oprijeta oblačila. In Sandra je resnično zašila čudovit komplet majice in hlačk za Glorio, s čimer se zagotovo strinjate.

Če so tudi vam všeč njeni izdelki le hitro poglejte kaj še ustvarja na njeno Facebook stran v povezavi. Sama sem še posebej navdušena nad njenim ustvarjanjem, saj šiva tudi bodije v večjih številkah od 98 številke naprej.

Šivanja bodijev v večjih številkah se je lotila predvsem zaradi tega, ker takšnih bodijev ni našla v nobeni drugi trgovini. Saj jih je potrebovala za svojega starejšega sina s posebnimi potrebami ter z zelo redkim sindromom, ki nujno potrebuje tudi bodije za kasneje.

Saj sem že sama včasih slabe volje, ker ima Gloria vedno odkrit hrbet in trebuh zaradi različnih majic. Pri otrocih s posebnimi potrebami je to še večja težava. In prepričana sem, da se marsikatera mamica sooča s temi težavami.

In prav iz tega razloga se je Sandra odločila, da bo sama poskrbela za svojega sinčka ter mu bo šivala unikatne čudovite bodije s svojimi potiski, ki bodo v večjih številkah. 
Sandrina unikatnica

  • Instalab. Je zelo mlado podjetje, na slovenskem trgu je začelo poslovati šele pred enim letom. Ukvarjajo se z izdelavo magnetov s fotografijami ali slikami po vaši izbiri. Zakaj Instalab magneti? Kot prvo zato, ker ekipa Instalab tiska magnete skladnih oblik in različnih formatov, ki niso občutljivi na vodo in ne zbledijo na soncu. Kot drugo zato, ker so hitri in vsako vaše naročilo pripravijo le samo v enem dnevu (kar lahko potrdim tudi sama)! In seveda tudi zelo pomembna ugodnost – zelo ugodne cene. Kam vse lahko pritrdimo magnete? Na hladilnik, napo ali magnetno tablo lahko obesite magnete s fotografijami lepih trenutkov vašega življenja, vaših najbližnjih in najdražjih ljudi. Naj vaš dom postane bolj topel z vašimi spomini. Z magneti lahko naredite svojo posebno uro, ki bo kazala samo vaš čas. Odlična priložnost za uporabo magnetov so darilca ali zahvala ob rojstvu otroka, za krst ali obhajilo, za poroko ter obletnico. Magnet za lep spomin vam bo vedno pričaral nasmeh na obraz in poskrbel za dobro razpoloženje. Čez tri mesece se bomo vsi začeli pripravljati na novo leto. Sorodnike in prijatelje lahko takrat obdarite z voščilnicami v obliki magnetov z vašimi fotografijami ali na primer s slikami vaših otrok. Še več ustvarjalnih idej lahko najdete na povezavi.

InstalabInstalabPri Instalab podjetju sem naročila nekaj magnetov različnih oblik in velikosti, saj ste verjetno že zasledili, da imamo prav posebno družinsko tradicijo od Glorijinega rojstva naprej. Da vsakič na svojem dopustu v glavnem mestu kupimo magnet za spomin.

Do zdaj se je takšnih magnetov nabralo že kar nekaj. Tokrat sem se odločila, da na spletni strani Instalab, naročim še prav posebne magnete z našimi fotografijami iz krajev, kjer smo bivali. Da nas bodo vsak dan spominjali na čudovite dni na dopustu.

Za dopustniške magnete sem izbrala majhne kvadratke. Naročila sem tudi magnete v obliki krogov, na katerih je Gloria s starimi starši ali ob njenih pomembnih mejnikih (ko se je prvič postavila na noge, ko je bila mala mornarka, prvo družinsko fotografiranje …).

V magnetih srčkih so naše družinske fotografije, ki jih obožujem (drugo družinsko fotografiranje, sveti krst, rojstna dneva, pust …). V obliki pravokotnika sem naročila magnete, ki jih bova podarila za darilo.

Sem pa prvič, ko sem opazila, spletno stran Instalab, začela razmišljati, da bi bili magneti zagotovo čudovit spomin na Glorijin sveti krst, če bi že takrat vedela zanje. Magneti so lahko tudi čudovito in prav posebno darilo za goste na poroki, prvem rojstnem dnevu ipd.

Zelo mi je bilo všeč tudi, ker so bili magneti pripravljeni in poslani v le enem dnevu. Naročila sem jih v ponedeljek in v torek zjutraj, jih je poštar že dostavil. Obenem mi je všeč, ker so vsi magneti tudi zelo kakovostni in lepi.

Vsak dan, ko bom sedaj šla mimo hladilnika, bom razmišljala o naših najlepših trenutkih. Če so všeč tudi vam le hitro pokukajte na njihovo spletno stran in si poglejte, kaj vse še ponujajo. Ob naročilu večjih količin vas čakajo še dodatni popusti. Instalab

  • Lara&Kate. Izdelki so se rodili iz želje po šivanju zase ter iz prenosa znanja iz roda v rod. Najprej ljubiteljsko kot hobi … potem se je zgodba čisto spontano nekega dne začela razvijati … in postala je več kot hobi. Postala je nekaj, ko se zjutraj z nasmehom zbudiš in ustvarjaš nove kreacije, ko zvečer zaspiš s 1001 novo idejo, kaj in kako in komaj čakaš jutro, da jih skušaš izpeljati. Noben dan ni enak, vsak dan je spontan in to jim je v največje veselje. No, poleg zadovoljnih strank, te jim pomenijo cel svet in zaradi njih je zagon še toliko večji in volja še bolj močna.
    Ustvarjanje ne pozna meja, zato ustvarjajo kapice, trakce za otroke, torbe za pleničke, kozmetične torbice, nahrbtnike, okrasne blazine, mini torbice za čez ramo in še in še. Vsak dan se rodi nova ideja in vsak dan delajo na tem, da vam nove ideje lahko čim prej ponudijo.

lara&katelara&kateNa Facebook strani Lara&Kate sem takoj opazila ogromno čudovitih izdelkov. Vendar sem si dejala, da ne smem naročiti zopet naročiti še ene torbice, saj jih imam že dovolj.

Saj na njeni Facebook strani najdete res ogromno čudovitih torbic in ostalih izdelkov.

In tako sem se takoj zatem zagledala v njene okrasne blazine, ki so bili na mojem seznamu za nakupe že nekaj mesecev. Praktično, odkar smo se preselili v naše stanovanje. Saj sva se vsak večer prerekala, kdo od naju bo imel blazino, ko sva gledala filme na televiziji.

No, pogosto sem bila jaz tista, ki je ostala brez blazine, saj sem morala zvečer dokončati še kakšno zadevo ali odpisati na sporočila. Zato sem si rekla, da naročim prav posebni in čudoviti blazini, da bova lahko oba v miru gledala televizijo.

Katjušo sem prosila ali lahko zašije okrasni blazini v sivi, modri, beli barvi z vzorci zvezdic in pikic, ki bi bili odlično videti v kombinaciji s kavčem. In seveda je upoštevala vse moje želje in tako je ustvarila dve prekrasni okrasni blazini, ki že krasita našo dnevno sobo.

In okrasni blazini sta zagotovo tudi odlična ideja za darilo ob selitvi, saj blazine vedno pridejo prav. Seveda, če jih nimate že preveč v kar pa dvomim. Midva jih do zdaj nisva imela, saj si vsak večer tudi Gloria izbori svojo blazino.

Če so tudi vam všeč njene okrasne blazine in drugi izdelki pa hitro poglejte na njeno Facebook stran in si naročite svoje unikatne izdelke. Lara&kate

  • Malčki palčki. Maja je vedno sanjala o tem, da bo nekoč imela svojo trgovino. Želja je bila velika, ampak poguma za začetek poslovanja ji je vedno primanjkovalo. Po rojstvu drugega otroka jo je mož prepričal, da je dovolj sanjarjenja ter da je čas, da zaživi svoje sanje. Vse prihranke, ki sta jih imela za gradnjo hiše (seveda sedaj hiška pridno čaka na dokončanje) sta vložila v nakup igrač. In to ne, kar ene, pogoj je bila kakovost. In ljubezen do lesenih igrač se je začela. Vmes se je rodila še njuna najmlajša članica, v službi je Maja dala odpoved in začela se je AKCIJA. Avgusta bo minilo že šest let, kar so Malčki Palčki na trgu. Maja je tudi zelo stroga kar se kakovosti tiče saj, želi le najboljše igrače in pripomočke za svoje otroke in svoje stranke. Ponosna je, da je v tem času postala tudi Slovenska zastopnica za skodelice Doidy cup in za sestavljanke Happy Cube.

malčki palčkimalčki palčkiZa spletno trgovino Malčki palčki sem prvič izvedela pred nekaj meseci in takoj sem se zagledala v priročen kozarček za pitje Doidy cup. Saj se Gloria še vedno včasih polije, ko pije sok iz kozarca, ker se ji tako zelo mudi in ker niso narejeni za majhne otroke.

Ta kozarček je odličen, saj je tudi za otroka nekaj novega in posebnega ter mu je zato še posebej zanimiv. Tudi Glorii je zelo všeč, včasih ga uporablja tudi za prigrizke.

Naročila sem ga v zeleni perla mint barvi, saj mi je bila ta barva še posebej všeč. In predvsem zato, da nimam vseh izdelkov le v modri barvi. Imate sicer na izbiro, kar nekaj različnih barv.

Doidy cup je primeren že od otrokovega dopolnjenega 3. meseca dalje. Zato se otroci lahko že zelo kmalu naučijo pitja iz kozarčka. Sama takrat žal še nisem vedela za doidy cup kozarce.

Ker je letos res ogromno nosečk, sem na njihovi spletni strani našla tudi čudovite majčke, ki so obenem zelo udobne ter so narejene iz zelo kakovostnega materiala. In so na voljo po zelo ugodni akcijski ceni 6 €. Tako ugodnih majic ne najdete niti v drugih trgovinah.

Na majicah so natisnjeni tudi zelo kakovostni ljubki motivi. Meni sicer majici še ne prideta prav tako, da jih bom pospravila v omaro, kot vse ostalo do naslednje nosečnosti.

In takrat bom majčke z največjim veseljem nosila, saj sem v svoji prvi nosečnosti kupila le eno nosečniško majico. Več o tem si lahko preberete tukaj. Predlagam vam, da naročite majčke v večjih številkah, saj so manjše številke in so bolj primerne za prve mesece nosečnosti.
Malčki palčki

  • Reddish. Ustvarja Iris Potrč, ki je po izobrazbi likovna pedagoginja in zato ni čudno, da že od malih nog rada ustvarja. Šivanja se je resneje lotila po rojstvu sina. Saj je bil sin ob prihodu na svet namreč zelo velik in suh, kar je oteževalo nakup oblačil v trgovinah. Ker je bilo popravljanje oblačil zelo zamudno, je svojo strast do unikatov uporabila pri šivanju oblačil za najmlajše. Vsako obdobje jo je zasvojilo s čim novim, kar tudi ni nenavadno, saj inspiracije prihajajo in odhajajo. Trenutno so njena strast predvsem nahrbtniki, torbice, denarnice, torbice za plenice in drugi manjši predmeti. Prvi tovrstni izdelek je zašila zaradi želje po športno – elegantnem nahrbtniku, ki bi bil hkrati še ekstravaganten. Žal, danes ugotavlja, da tudi na srečo, saj ga nikjer ni mogla kupiti, zato je sedla za šivalni stroj in začela z delom. Naslednjih nekaj stvaritev je podarila prijateljem ob praznikih, nato so se začela naročila v obliki posebnih želja. S tem je njen hobi postal njena služba, začetnih nekaj unikatov, je dobilo pestro paleto novih, ki jih najdete tudi na Facebook strani pod imenom Reddish. Izdelke zaznamuje praktičnost in športno eleganten videz, primeren za vsak outfit. Vsekakor je dodatna prednost tudi to, da pri večini nahrbtnikov ni pomembno, kako ga obrnete, saj se jih večina lahko nosi na obeh straneh. Pozorna je tudi na materiale, ki jih uporablja pri izdelkih, saj uporablja le materiale, ki so izdelani ali kupljeni v Sloveniji. K temu doda še svoje ročno delo in tako ni strahu, da bi na cesti srečali še koga, ki bi nosil enak Reddish unikat. Pri svojem delu z veseljem upošteva tudi želje naročnikov, ki jih združi še s stilsko dovršenimi denarnicami, toaletnimi torbicami ali modnimi dodatki za male in velike dame. Kljub obilici realiziranih idej ji novih idej ne manjka. Pravzaprav lahko reče, da se rojevajo iz dneva v dan, le časa za izvedbo ji kot večini ljudi vedno zmanjka. Njena velika strast že od malih nog pa je tudi kvačkanje tako, da pri njej najdete tudi kvačkane izdelke.

ReddishReddishPri Iris sem za Glorio naročila prečudovito torbico, saj si je že nekaj časa želela, da bi imela svojo torbico. Ko smo bili zadnjič na pikniku pri sosedih, je Gloria videla, da ima deklica, s katero se je igrala svojo malo torbico.

In od tistega dne naprej je bila vsakič zelo vesela, če se je lahko igrala z mojo torbico, saj hoče biti kot mi – odrasla. Zato sva se z Rajkom dogovorila, da ji bova na morju kupila prav posebno torbico.

Iskala sva jo vsepovsod po Črni gori, ampak nikjer nisva našla nobene, ki bi nama bila všeč. Zato sva ji na dopustu kupila za spomin le majhno torbico za drobiž – ki jo zdaj uporablja za shranjevanje lizik.

In tako sem doma še nekaj dni pregledovala različne Facebook strani in naletela sem na čudovite izdelke Reddish. Takoj sem se zagledala v njene torbice, saj sem želela naročiti prav posebno torbico le za Glorio.

Takoj sem Iris napisala sporočilo, če morda izdeluje tudi torbice za deklice. In nemudoma mi je odpisala, da bi jo z veseljem poskusila izdelati. Sporočila sem ji, katere barve blaga želim, da uporabi in že je začela z delom.

Ko sem prejela njeno torbico, sem bila navdušena, saj je čudovita in tudi Glorii je zelo všeč. Sedaj Gloria cela ponosna hodi po stanovanju in to torbico zanjo bomo s seboj vzeli tudi na dopust.

Poleg torbice je Iris poslala tudi tri čudovite špangice, da bo Gloria lahko popolnoma v slogu, saj zelo rada nosi špangice. Ko smo bili na dopustu v Črni gori, je vsak večer hotela, da ji nadenem špangico, saj sem jih nosila tudi jaz.

Ima pa sedaj tudi svojo drobižnico tako, da naju bo morda lahko že peljala na sladoled.

Ker hoče biti vedno, kot prava mala dama bo sedaj še bolj ponosno hodila naokrog na sprehodih ali doma. 🙂 Tudi nama je Reddish torbica fantastična in prav tako dodatki zanjo. Še bolj sva vesela, ker je Gloria sedaj tako navdušena.

Če ste tudi vi navdušeni nad njenimi izdelki le hitro poglejte na njeno Facebook stran in si oglejte, kaj vse še ustvarja.

Redfish

Kakšen sem vam zdi moj izbor za ideje za darila 8? So vam všeč izbrani izdelki? 🙂
Ideje za darila 8

Mogoče ti bo všeč tudi ...