darila 4
Nakupi plus Preizkušam | Priporočam

Ideje za darila 4

Ideje za darila 4

Tokrat sem se odločila, da preprosto le začnem s predstavitvijo izdelkov, ustvarjalk in njihovih zgodb. 😉 Saj sem mnenja, da ste vse ostale informacije ter moje mnenje in ideje že izvedeli v prejšnjih prispevkih, ki jih najdete tukaj.

Torej tukaj najdete šopek novih petih ustvarjalk in mojih idej za preprosto čudovita darila.

  • Vila Perlica. Predstavlja ustvarjalko Matejo, ki želi kanček čarobnosti prenesti tudi na svoje izdelke. Ne boji se pokazati svoje nežne strani, kar se odraža skozi nakit, ki ga izdeluje. Izpod njenih rok nastajajo ročno izdelani unikatni kosi nakita in drugih dodatkov. Nakit je nežen, vendar nosi posebno sporočilo, saj je laskav in tudi očarljivo glamurozen a hkrati diskreten. Ker ima rada drugačne stvari se potrudi, da pri svojem delu ustvarja kaj drugačnega od povprečja. Zato so njeni kosi, ki so ustvarjeni s tehnikami šivanja perlic predvsem elegantni. Tudi sama se rada počuti lepa in ta občutek želi deliti tudi z vami, drage dame. Pri svojem delu uporablja materiale, ki so najvišje kakovosti. Vse od Japonskih perlic proizvajalcev TOHO in MIYUKI do brušenega češkega stekla in Swarovski kristalov ter drugih kakovostnih materialov priznanih proizvajalcev. Le te s pomočjo najlonske niti in šivanke spremeni v očarljivo celoto. Tako nastajajo uhani, obeski in verižice oz. ogrlice. V izdelavi so tudi že prstani, zapestnice ter drugi modni dodatki. Trenutno dela v tehnikah šivanja perlic z najlonsko nitjo še posebej v tehnikah »Peyote«, »RAW« (Right-angle weave) in »Netting« tehniki. Ko jo je nekaj let nazaj prijateljica spoznala s steklenimi kapljicami in kovinskimi osnovami se je zaljubila v te prelepe medaljone. Zaradi neskončno možnosti ji je izdelovanje takšnega nakita v posebno veselje. Tudi tukaj je v ospredju unikatnost, saj stekelca barva sama. Uporablja prah, bleščice, luske oziroma kosme. Barva v plasteh kar, da končnemu izdelku globino in posebne učinke, kot sta prelivanje in spreminjanje barv. Stekelca, ki jih uporabi, so vedno ukrivljena, saj le to pripomore, da je učinek barve in dodatkov še večji.

Vila perlica - darila 4

Vila perlica - darila 4

V zadnjem času so mi resnično postali zelo všeč izdelki iz perlic, saj so tako udobni in mehki za nošenje. In prav iz tega razloga sem se odločila za naročilo prstana iz perlic v čudoviti barvni kombinaciji zelene in modre barve pri Mateji.

In preprosto ne morem verjeti, kako zelo udoben za nošenje in čudovit je ta prstan. Pa tudi zelo lahek, saj sploh ne opaziš, da ga nosiš. In prav zato ga lahko nosiš vsak dan ali le za posebne priložnosti.

Naročila sem tudi prekrasno verižico v moji seveda najljubši modri barvi. Ki je v živo še veliko lepša, saj se vzorec spreminja in preliva ter je zato učinek barve resnično čudovit.

Meni sta oba njena izdelka resnično prekrasna in če sta tudi vam, hitro poglejte v Matejin čisto nov spletni butik, ki ga je odprla nekaj dni nazaj. Tam najdete vse njene čudovite izdelke na enem mestu. Seveda vam z veseljem izdela tudi nakit po željah in idejah.

Poleg tega je lahko tudi njen nakit odlično darilo za vaše bližnje ali za vas. Prepričana sem, da boste pri njej našli pravi nakit zase. V teh dneh vas čakajo tudi otvoritveni popusti na njeni novi spletni strani.

Vila perlica - darila 4

  • TimBo designV podjetju TimBo design se ukvarjajo s grafičnim oblikovanjem in s tiskom na vse materiale. Najbolj popularni izdelki, ki jih lahko naročite pri njih so, personalizirani bodiji, majice, skodelice, avtosenčniki, torbe … Na njihovi spletni strani si lahko oblikujete izdelke, ki jih imajo v ponudbi po vašem okusu. Seveda so dobro podkovani tudi v grafičnem oblikovanju in so zato tudi za zahtevne grafike vedno na voljo. Prepričani so, da lahko s svojo idejo in njihovim znanjem v grafičnem oblikovanju skupaj naredite popoln izdelek. Po vaših željah izdelujejo tudi unikatne voščilnice ter tiskajo različne tiskovine. Pri njih lahko tudi podjetja ali posamezniki naročite oblikovanje logotipa, celotno grafično podobo, izdelavo spletne strani ali spletne trgovine. Timbo designtimbo design

Tokrat sem se odločila, da tudi svoji spletni strani naredim malce reklame ter si obenem naročim še najbolj koristen in uporaben izdelek za poletje. Zato sem si tudi naročila unikaten senčnik z logotipom in naslovom spletne strani ter znakom za Instagram in Facebook stran.

Malce reklame ne škodi pravijo. 🙂 In tudi senčniki so praktično obvezna oprema za poletje v avtu. Z Nino sem se dogovorila, kaj želim, da je na senčniku in seveda je upoštevala vse moje želje ter je zame ustvarila čudovit senčnik.

Ko sem senčnika prejela sem bila še bolj navdušena, saj sta videti res odlično. Trenutno imajo senčnike z motivom po vaši lastni izbiri na voljo po akcijski ceni 9 €/2 kosa. In nanje vam lahko natisnejo vaš najljubši motiv ali sliko.

Pri TimBo design najdete še ogromno drugih izdelkov (majice, lončke, kozarce, torbe, denarnice, otroške bodije, slinčke, igrače, vzglavnike, računalniške dodatke, ure, dežnike …). Ki so primerni kot poslovna darila ali kot osebna darila ob rojstvu, svečanih dogodkih, rojstnih dneh.

Celotno njihovo ponudbo lahko preverite na njihovi spletni strani v povezavi ali na Facebook strani.

Meni so novi senčniki TOP. Kakšni se zdijo vam? Gloria je potrdila, da so ji všeč z ˝vav˝ in ˝lepi˝. 🙂

Timbo design

  • KnjigricaŽe nekaj let nazaj je Tino prevzela strast do šivanja in sedaj se loti praktično vsega (da, tudi poročno obleko si je zašila). Odkar ima dve majhni punčki se veliko posveča tudi šivanju za otroke. Ustvarjanje knjigic iz blaga jo je čisto zasvojilo, poleg tega so tudi malčkom zelo všeč njene knjigice. In kaj je tako zabavnega pri knjigricah? Malčki lahko v njenih knjigricah peljejo avto (ali ladjo), umivajo zobe krokodilu, obirajo jabolka in jih pospravijo v košaro, dajo punčko spat, spoznavajo metuljčke ali sonce … Možnosti za različne ideje v knjigricah je praktično neskončno. Z njihovo uporabo malčki razvijajo spretne prstke, skozi igro se učijo barv in oblik, spoznavajo različne materiale. Odlično je tudi to, da so knjigice zanimive dolgo časa za dojenčke ali za malčke. In to lahko tudi sama potrdim, saj je knjigrica resnično čudovita in Gloria ima zdaj svojo prvo unikatno knjigrico, ki jo obožuje.

Knjigrica

KnjigricaPriznam, da še nekaj tednov nazaj sploh nisem poznala knjigric oziroma tihih knjigic, saj sem za Glorio do zdaj kupila le eno podobno knjigo v eni izmed trgovin. Ampak tista knjiga sploh ni bila preveč zanimiva zanjo, saj so bili v njej podobni liki kot v vseh drugih knjigah.

Zato sem bila še bolj navdušena nad naročilom prav posebne in unikatne knjigrice za Glorio. Pri kateri sem lahko sama izbrala motive na materialih in kateri liki ali živali ipd. se bodo pojavili v knjigi.

In ko sem jo prejela sem bila nad njo še bolj navdušena, saj prej sploh nisem vedela, kakšen bo njen končni videz. In tudi Gloria je popolnoma navdušena na knjigrico in zato bomo knjigrico vzeli s seboj tudi na dopust. Saj sem prepričana, da ji bo krajšala čas v avtomobilu ali v hotelu.

Knjgrica je res prekrasna in polna zanimivih idej, ki otroka preprosto zaposlijo, kar za nekaj časa. In malčki se ob njej še učijo o različnih likih, živalih, prevoznih sredstvih in še marsičem. Gloria nama je že prvi dan povedala, kaj vse se skriva v njej in zjutraj jo je takoj zanimalo, kje so ˝sovice˝.

Le za ladjico je rekla, da mora iti stran, saj ni vedela, da jo lahko vozi gor in dol. Kasneje je bil to seveda že najbolj zabaven del knjige.

Knjigrica mi je všeč tudi zato, ker je izdelana z veliko mero natančnosti in resnično je videti, da si je Tina vzela veliko časa za izdelavo le-te. Seveda sem še bolj vesela in ponosna, če je izdelek narejen le Glorii in da je nad njim ona še posebej navdušena. 😉

Če tudi vi želite naročiti svojo unikatno knjigrico za svoje malčke ali za čudovito darilo le hitro poglejte na njeno Facebook stran. In si oglejte, kaj vse se še lahko skriva v njenih knjigricah.
knjigrica

  • Ne.Ja Art. Pod imenom Ne.Ja Art ustvarja Jerneja Babič, vedoželjna politologinja, skrbna mamica, razumevajoča oseba ter svobodna duša po srcu, predvsem pa oseba, ki je zaljubljena v življenje. Je tudi glasbenica, perfekcionistka in večni romantik. Najlažje se opiše kot »oseba, ki od malih nog obožuje vse, kar je povezano z umetnostjo, estetiko in ustvarjalnostjo«, zaradi česar je njen vsakdanjik vpet med družinsko življenje in najbolj gnetljiv material za ustvarjanje – polimerno glino. Ustvarjanje je njen hobi, njen vsakdan, njena strast. Vanj je vloženega veliko truda in pozitivne energije, zato vsak izdelek, ki pride izpod njenih rok, prenaša neko zgodbo in ljubezen. Z vsakim izdelkom tako prejmete tudi majhen košček njenega srca, delček njene duše in njenega življenja. Ne.Ja Art ustvarja unikaten in barvit nakit, ki je namenjen prav vsem ženskam; ženskam, ki si želijo biti zanimive, drugačne, drzne in tako izstopati iz povprečja. Ter na drugi strani damam, ki želijo svoj preprost slog oblačenja popestriti s prav posebnim kosom nakita. Poleg nakita pa v njenem ustvarjalnem kotičku nastajajo tudi nekateri modni dodatki (obroči za lase, špange, metuljčki), obeski za ključe, magnetki, okvirji za fotografije, tablice dobrodošlice, otroški jedilni pribor, stenske ure z različnimi motivi ter še marsikaj drugega. Verjame, da je prihodnost, odvisna od nas, samih in da je s trdim delom vse mogoče. Verjame tudi v čarobnost življenja, iskreno ljubezen, poštenost in v dobro ljudi. In seveda še v marsikaj drugega. Njen moto je ŽIVI, SMEJ SE, LJUBI! Zato se poskuša čim več smejati, užiti vsak trenutek z vsemi svojimi čuti in vsak dan živeti polno z ljudmi, ki jih ima najraje. In z njenim razmišljanjem se lahko zagotovo strinjam.

Ne.Ja artNe.Ja art

Na Jernejini Facebook strani sem opazila ogromno lepih in prav posebnih izdelkov. Seveda so me najbolj prepričali čudoviti vzorci in barvitost izdelkov, zato sem imela res težko nalogo, kako izbrati najljubšega.

Takoj sem se zagledala v njene čudovite stenske ure, saj sem nedavno razmišljala o tem, da v spalnici še nimava stenske ure, ki bi lahko odlično popestrila steno.

Jernejo sem zato vprašala, ali bi želela zame izdelati prav posebno stensko uro. In takoj je bila ZA. Poslala sem ji sebi zelo všečne motive na izdelkih, in jo prosila ali lahko iz treh različnih motivov ustvari unikatno uro.

In kot lahko vidite, ji je to uspelo 100 %, saj je ura res čudovita, še bolj, kot sem si sprva predstavljala. Na mojo željo je dodala mavrico barv, metulja in lilijo.

In tako je nastalo tole. Se strinjate, da je enkratna? Če so vam njeni izdelki všeč vsaj pol toliko kot meni, pokukajte na njeno Facebook stran in poiščite nekaj lepega zase ali za svoje bližnje.
Ne.Ja art

  • Alja ustvarja. Alja je mamica dvema majhnima, prekrasnima punčkama. In kot vsaka mamica je tudi ona imela tudi veliko željo, kako in s čim prispevati k skupnemu družinskemu proračunu. In tako jo je nekega dne, ko je zlagala v omaro posodo, prešinila ideja, da bi lahko narisala in napisala kaj lepega na skodelice, krožnike in kozarce. Ter bi to lahko podarila nekomu v dar in ga s svojo unikatnostjo razveselila. Že od nekdaj je bila rada »umetnica«, saj so bili vsi njeni šolski zvezki po platnicah porisani in popisani. Ker piše z levo roko, so se še toliko bolj načudili njeni pisavi. In zato je vedno prejemala same lepe pohvale na račun čudovite pisave. Decembra 2016 je vso svojo »umetnost« združila v prijetno s koristnim. Saj to delo res obožuje in ga opravlja s srcem. In tako je padla odločitev, da bo tisto praznično obdarovanje nekaj posebnega, unikatnega in zato je za božič narisala ožjim družinskim članom skodelice z motivom in mislijo, ki jih najbolj opiše. Nazaj je prejela val navdušenja, kajti njena ideja se jim je zdela neverjetno zanimiva. In to ji je dalo zagon, da sedaj nadalje svojo pot od hobija v poslovni svet.

Alja ustvarjaAlja ustvarja

Takoj, ko sem opazila Aljine čudovite izdelke, mi je bilo pri njej najbolj všeč to, da niso enaki kot na vseh drugih straneh. Ampak je vsak njen izdelek nekaj posebnega in unikatnega.

In tako smo se dogovorile, da mi nariše čudovito skodelico in zato sem ji dala prav poseben izziv. Da mi iz treh prejšnjih skodelic z različnimi motivi in napisi sestavi prav poseben motiv ter napis po mojih željah. Prosila sem jo tudi, da je napis v slovenščini.

Alja je seveda izziv z veseljem sprejela in delo tudi odlično opravila. Saj je nastala prav posebna čudovita skodelica s prelepo mislijo in s čudovitimi motivi. Meni je še posebej pri srcu, saj vem, da je narejena le zame. Na njej so seveda tudi meni najbolj priljubljeni motivi srčkov in pikapolonic.

Iz te prav posebne skodelice bom z veseljem vsak dan pila čaj. Prepričana sem, da bodo vsi tako navdušeni nad njo, kot sem jaz. Alja je sicer šele na začetku svoje poti pa, vendar že sedaj ustvarja prečudovite izdelke. Zato sem prepričana, da se bo njena pot le še vzpenjala.

Saj resnično ustvarja z dušo in s srcem skodelice, ki so primerne za čisto vsako priložnost in so predvsem čudovito ter obenem tudi uporabno darilo. Na njeni Facebook strani lahko najdete tudi čudovite kozarce za različna slavja npr. poroke in druge izdelke …

Alja ustvarja

So vam všeč moje ideje za darila 4? Ali niso vsi izdelki prečudoviti? 😉

Če so tudi vam všeč, hitro poglejte na njihove Facebook in spletne strani ter poiščite prave unikatne izdelke zase …

darila 4

Mogoče ti bo všeč tudi ...