Darila 2
Nakupi plus Preizkušam | Priporočam

Ideje za darila 2

Ideje za darila 2

Da se ne bom pri tem prispevku ponavljala o svojem mnenju glede unikatnih izdelkov vam predlagam, da si preberete prvi prispevek z mojimi idejami za darila, ki ga najdete tukaj.

Tokrat vam predstavljam pet novih idej za darila 2. Ter vam obenem predstavljam tudi pet novih ustvarjalk in njihove zgodbe, saj si želim, da si jih preberete in izveste, zakaj so sploh začele ustvarjati. In hitro boste lahko opazili, da v svojem delu neizmerno uživajo. 😉

Tudi tokrat v objavi najdete čudovite ustvarjalke, ki resnično ustvarjajo svoje izdelke s srcem in dušo. In ki za vas ustvarijo čudovite izdelke po vaših željah.

  • Bag by Natalie & nakit Natalie. Že takoj lahko povem, da ji fotografije izdelkov delajo veliko krivico, saj je to že večkrat slišala od drugih in tudi jaz se lahko s tem popolnoma strinjam. Predvsem, ker so njene torbice v živo še veliko bolj čudovite kot na slikah, kar lahko potrdim 100 %. Natalia sicer zase trdi, da pač ni fotografiranja in da je izdelovanje torbic v bistvu njen hobi, ki prerašča v posel in se zato tudi trenutno nima časa ukvarjati toliko s fotografijo. Sama menim, da tudi njene fotografije torbic fantastične, četudi ni fotografinja in da se zagotovo vsaka njena stranka strinja s tem, da so v živo vse njene torbice preprosto prekrasne. Pravi, da za zdaj njena prva služba še vedno ostaja na prvem mestu. Za šivanje pa pravi, da ga ima v genih ter da je svoje prve kreacije zašila že v osnovni šoli. Njena prva želja je sicer bila oblikovna šola, vendar jo je splet okoliščin zanesel drugam. In tako zadnjih nekaj let uspešno uresničuje svoje mladostniške sanje. Iz njene želje po unikatnosti in drugačnosti so nastali modni, razigrani, pisani, izstopajoči, včasih odštekani modni dodatki iz umetnega usnja, ki pa so kljub vsemu še vedno zelo uporabni ter preprosto odlični za vsakodnevno uporabo. V ponudbi ima tudi drobižnice, ki so prodajni hit, kjerkoli se pojavijo. Večji model je prerasel v mini torbico s kovinskim okvirjem in letos je MINNIE torbico preoblikovala v small in medium izvedbo. Dobite jo lahko v enobarvni, dvobarvni ali tribarvni izvedbi. Za tiste, ki imajo večje potrebe so na voljo totebag ali cekraste torbe, ki imajo lahko dodan tudi daljši snemljiv pas, da se lahko nosi crossbody. Najbolj aktualne čez celo leto so MAXIBAG torbice. Njene izdelke lahko najdete na njeni Facebook strani, Instagramu @bagbyNatalie in v trgovini Julijana v Bovcu. Vsake toliko časa jo najdete tudi na kakšnem sejmu. Menim, da je ena redkih v Evropi, če ne celo edina v Sloveniji, ki izdeluje tudi torbe za mažoretne palice. In tudi te torbe so čisto njenemu slogu, saj dobiva naročila tudi onkraj meja.

Bag by Natalia 1 - darila 2Bag by Natalia 2 - darila 2

Natalia je fantastična ustvarjalka, ki je torbico, v katero sem se zaljubila, ponovno ustvarila le zame. Z veseljem je zame izdelala novo minnie small torbico, saj mi je bila ta torbica všeč takoj, ko sem prvič videla njene izdelke. Le, da je tokrat ustvarila še lepšo in še bolj popolno.

Takoj, ko sem jo prejela sem bila nad torbico navdušena, saj je še mnogo lepša kot na sliki. In zato komaj čakam, da gremo na morje, saj me bo tam spremljala vsak dan. In tudi na različnih slavjih ali le na sprehodih.

Od nekdaj sem bila obsedena z različnimi torbicami. Do sedaj sem si jih že nakupila res ogromno in vsako izmed njih sem uporabljala, dokler se ni popolnoma uničila, saj mi je bila prav vsaka res posebna in drugačna.

In zato sem še bolj vesele te unikatne torbice, saj si že zelo dolgo nisem privoščila nove in ta je res prekrasna ter čisto v mojem slogu.

Tudi zato sem komaj čakala, da jo prejmem, ko mi je Natalia sporočila, da je končana. Res mi je izpolnila željo po čudoviti majhni torbici, v katero vseeno lahko pospravim vse pomembne stvari (denarnico, telefon, ključe, digitalni fotoaparat).

Tako, da vam bom z veseljem iz morja poslala kakšno sliko iz naših sprehodov in prepričana sem, da bo torbica resnično deležna zavidljivih pogledov. 🙂

Zato si le hitro oglejte še vse ostale čudovite izdelke na njeni Facebook strani. Kjer lahko najdete ogromno izbiro različnih čudovitih torbic in drugih izdelkov, ki jih je do zdaj ustvarila.

Po naročilu vam lahko izdela tudi različne torbice ali nakit po željah. Nad mojo novo torbico je še moja mami tako navdušena, da je takoj rekla, da želi imeti isto. 😉Bag by Natalia - darila 2

  • Kvačkane pošastice. Pred skoraj šestimi leti je Maja prisluhnila svoji ustvarjalni žilici, da nadgradi svoje znanje iz preproste kvačkane verige, ki jo je nekoč naučila njena mami. In tako so počasi začele nastajati različne drobnarije. Danes nastajajo kvačkane pošastice, ki so unikatne kvačkarije za male in velike; vseh vrst, oblik in barv, saj njena ustvarjalnost ne pozna meja. Vsaka je malo drugačna in vsaka je izpolnjena želja. Vsaka je ustvarjena prav za nekoga. In prav od tod je tudi njeno glavno vodilo “ustvarjena zate”. Povečini so pošastice narejene iz 100 % organskega bombaža in polnjene s polnilom za igrače. V želji, da, predvsem malčkom ponudi kakovostne in varne izdelke pa išče in uporablja testirane materiale s certifikatom. Kvačkanje je njen hobi, njen antistres, njen čas le zanjo, ko otroka zaspita. V kvačkanju uživa in vedno znova je navdušena nad ustvarjenimi izdelki ter nad odzivi strank. Raziskuje, se uči in obožuje izzive, zato z veseljem ustvari nekaj čisto novega. Zase. In predvsem – za vas.

Kvačkane pošastice - darila 2Kvačkane pošastice 1 - darila 2

Maja je tudi edina, ki sem jo uspela v zadnjem času tudi osebno spoznati na kavici. In takoj sem lahko opazila njeno strast do ustvarjanja. Saj mi je z velikim navdušenjem razlagala o tem, kaj vse počne ter o tem, kako kvačkane pošastice sploh nastajajo.

Seveda je po mojih željah ustvarila tudi prav posebno pošastico – žirafo za Glorio. Tokrat sem se odločila, da naj bo žirafa v zeleni barvi, da ne bodo vse moje objave le v modri barvi.

Saj sem imela občutek, da bo v zeleni barvi žirafa čudovita in nisem se zmotila, saj je ustvarila res prekrasno in unikatno pošastico. 🙂 Gloria je nad žirafo preprosto navdušena, saj je čisto drugačna od vseh njenih igrač.

Sama sem sprva sicer imela malce pomislekov, saj še nikoli nisem naročila kvačkanih igrač in zato me je takoj zanimalo, ali so takšne igrače sploh pralne v pralnem stroju. Ampak Maja me je seveda takoj pomirila, da so vse njene igračke pralne tudi v pralnem stroju.

Zato sem bila še bolj vesela naročila in sem komaj čakala, da jo ustvari. Zanimalo me je tudi ali lahko izveže oči, saj pri Glorii nikoli ne veš ali bi oči lahko naenkrat odtrgala stran, kljub temu da so dobro in varno prišite. In ravno zato je žirafa z všitimi očmi še bolj unikatna.

Maja je resnično upoštevala vse moje želje ter ideje in tako je nastala čudovita zelena žirafa, ki je všeč vsakomur, ki jo vidi. Tudi Gloria jo veselo nosi s seboj naokoli.

Prepričana sem, da boste nad svojo pošastico ter ostalimi Majinimi izdelki navdušeni tudi vi zato le hitro pokukajte na njeno Facebook stran, kaj lepega še ustvarja.Kvačkane pošastice - darilo 2

  • Qiuie. Pod imenom Qiuie ustvarja izdelke odlična ustvarjalka Nives Koblar. S šivanjem se je začela ukvarjati že v otroštvu, ko so njene barbike in dojenčki potrebovali nove obleke. Med šolanjem je bilo njeno šivanje bolj na stranskem tiru, dokler si na faksu ni zaželela nove torbice. Takrat je obrisala prah iz šivalnega stroja, ki ji ga je podarila pokojna babica in amatersko se je lotila šivanja svoje prve torbice. Počasi se je lotila še drugih projektov kot so aplikacije na oblačila, hlače in torbice raznih oblik. Skozi prakso šivanja se je naučila veliko novih postopkov, odkrila je veliko novih materialov in seveda raznolikih strojev ter pripomočkov. Sprva še ni razmišljala o prodaji izdelkov, saj je bil to le njen hobi. Potem so se začela razna povpraševanja njenih prijateljic, če jim je pripravljena zašiti razne stvari (od torbic do oblačil). In tako si je počasi začela urejati vse potrebne papirje za prodajo in njen hobi, se je začel spreminjati, v “biznis”.

qiuie 1 - darila 2qiuie - darila 2Ko sem prvič gledala izdelke od Qiuie sem se takoj zagledala, v čudovit komplet majčke+krila za punčke z imenom na majčki. In zato sem jo takoj vprašala, ali lahko morda ustvari podoben komplet za Glorio.

Saj so mi v zadnjem času postali vedno bolj všeč izdelki z imenom otroka sploh, ker so še bolj posebni in unikatni. Qiuie je bil seveda moj predlog zelo všeč in zato se je hitro lotila šivanja in ustvarjanja.

Še prej pa mi je poslala slike vsega blaga, ki ga je imela na zalogi, da sem se lažje ali težje odločila, kateri vzorci in barve so mi najbolj všeč. Seveda izbira ni bila težka, saj sem se takoj odločila za morske motive in pikice.

Želela pa sem najprej izvedeti tudi njeno mnenje o izbiri ter kombinaciji. In takoj mi je odgovorila, da meni, da bo ta kombinacija videti odlično in ni se zmotila, saj sem nad kompletom preprosto navdušena.

Tudi Gloria je bila popolnoma navdušena nad njim in je vsem razlagala, da je na njem njeno ime. In zato sem prepričana, da bo z veseljem hodila v njem naokrog, ko bomo na morju ali kje drugje.

Ko sem prejela njen paketek sem bila še bolj vesela, saj je v živo še bolj čudovit. Mislila sem, da sem zopet naročila modre barve, vendar sem nato ugotovila, da je komplet v zeleni barvi in da je še lepši, kot bi bil v modri barvi.

Tudi material je popolnoma drugačen od oblačil v trgovinah, resnično je kakovosten ter udoben. Na to sploh nisem pomislila, dokler nisem zadnjič nekje drugje naročila majice za Glorio. Saj je bila tudi tista majica, kot je ta komplet zelo mehka in udobna.

Qiuie resnično uporablja odlično blago in obenem izdeluje tudi prečudovite izdelke. Zato le hitro preverite, kaj vse še izdeluje na njeni Facebook strani ter si izberite popolne izdelke zase.

Qiuie - darila 2

  • Ovčka brez kovčka. Ustvarja za vse naše čudovite malčke, ne pozabi pa tudi na malce starejše. Vsak izmed nas je unikaten, zato so tudi vsi njeni izdelki personalizirani ter šivani po meri posameznega malčka. Vsak detajl je skrbno načrtovan in ročno zašit z največjo mero ljubezni, saj Ovčka brez kovčka vedno dosledno upošteva vaše želje. Zaželite si lahko najljubše risane junake, lepo rožico, nagajivo mačko, pisan balon ali kaj čisto posebnega. Čisto vsak izdelek je oblikovan in zašit natančno in skrbno, zato bo še dolgo razveseljeval naše krasne otroke. Vse, kar najdete pri Ovčki, je unikatno, narejeno iz filca in preprosto čudovito. Izberite svojo fantastično obešanko z imenom ali brez, obešanko z rojstnimi podatki dojenčka, baby mobil (vrtiljak), kmalu prihajajo tudi krasni magnetki in obeski.

ovčka brez kovčka 3 - darila 2ovčka brez kovčka 2 - darila 2

Ker so mi že od nekdaj zelo všeč izdelki iz filca, predvsem figurice iz filca in različne obešanke z imeni sem tako nekega dne naletela na ustvarjalno Ovčko brez kovčka. Pri njej sem brez oklevanja naročila čudovito obešanko s sovicami, ki že krasi steno ob previjalni omari. 😉

Seveda se je kot pri vseh ostalih izdelkih tudi pri tej obešanki izkazalo, da je v živo veliko lepša kot na fotografijah. No, k sreči je bila tudi Glorii že na prvi pogled zelo všeč, saj jo je opazila isti trenutek, ko sva jo obesila na steno. Res je pravi mali čudoviti vohun. 😉

Od takrat naprej jo vsakič z zanimanjem opazuje ter vsakič prisrčno reče, da gleda sovice.

Zato vas povabim še na čisto svežo, pravkar postavljeno spletno stran Ovčke brez kovčka, kjer lahko najdete (odlično organizirane po kategorijah za lažje iskanje) čisto vse čudovite izdelke.

Sama sem najbolj  navdušena nad njenimi obešanki z imeni sploh pa nad Gloriino obešanko s sovicami. A ni prekrasna?

No, ko se v nekaj zagledamo, bi radi še več, kajne? Zato mi je bilo takoj jasno, da bo kmalu prišel čas za nakup ene še ene krasne obešanke. Takoj, ko bo imela Gloria svojo lastno sobico, zagotovo naročim še obešanko z imenom!

Sicer po pravici povedano ne vem, ali jo bo dejansko občudovala Gloria ali jo bova naročila zase. 😉

Dejstvo je, da so mi tovrstne obešanke že od nekdaj zelo pri srcu, predvsem zaradi dveh preprostih razlogov: najprej zato, ker nosijo ime tvojega malega srčka poleg vsega so barvne kombinacije in motivi vedno čudoviti.

Ne glede na želene barve, tematiko ali izvedbo, Ovčka bo vedno poskrbela za čudovit izdelek, ki bo krasil sobico sobico in razveseljeval malčka.

Ovčka brez kovčka - darila 2

  • Neon AngelZnamka Neon Angel Design predstavlja unikaten ročno izdelan nakit, ki je pretežno narejen iz aluminija. V njeni ponudbi se najdejo tudi prstani iz umetnega usnja, zapestnice iz kitarskih strun in prstani iz sploščene basovske strune. Neon Angel ustvarja ustvarjalka Anja Matko. Vedno je bila ustvarjalna in je zato rada ustvarjala zapestnice ter ogrlice iz fimo mase ali iz bombažnih trakcev, ampak to je bil zanjo vedno samo hobi. Bolj “zares” je začela ustvarjati na faksu, ko v obstoječi ponudbi nakita in modnih dodatkov pri nas ni našla tistega, kar je iskala. In zato se je odločila to narediti sama. Na pobudo prijateljic je ustvarila znamko Neon Angel in takrat je začela svoje izdelke tudi prodajati. Ampak, ker je bilo vse sestavljeno iz materialov, ki so s časom izgubili svojo barvo je začutila, da še ni našla tistega “pravega materiala”, dokler se ni seznanila z aluminijem. Všeč ji je bilo, ker je material lahek, lepo se lahko obdeluje ter ni alergen, ker ne vsebuje niklja in ne izgubi svoje barve niti ne zarjavi. Kar je pri nakitu velika prednost, saj ob lepem ravnanju lahko zdrži z nami leta in leta. Takrat je vedela, da je to to. Kupila je svoje prve pripomočke, eno veliko ploščo aluminija ter se lotila dela in tako se je začela spoznavati s tem novim materialom. Začela je maja 2015 tako, da so zdaj minili dve leti odkar izdeluje unikaten nakit iz aluminija. Pravi, da se mora še vedno veliko za naučiti o obdelavi in različnih tehnikah, vendar ji gre počasi in vztrajno vedno bolje. Nagiba se tudi k temu, da bi, s časom poleg aluminija začela uporabljati tudi kakšen drugi material za svoj nakit.

Neon angel - darila 2Neon angel 2 - darila 2

Tudi Neon Angel sem že nekaj časa spremljala na Instagramu in takoj mi je bil zelo všeč njen obesek srček. In zato sem pri njej naročila ta obesek v manjši izvedbi iz aluminija s srčkom in kratico imena G.

Saj sem že prej večkrat kupila različne obeske s črko G, ki pa so se zelo hitro zlomili. In tokrat sem si zato zaželela ljubek obesek s kratico, ki bi lahko krasil mojo zapestnico.

Saj že nekaj let nakupujem obeske ali jih dobim za darilo in jih nato dodajam na svojo zapestnico. In prav zato je vsak izmed njih nekaj posebnega in je unikaten. Tako, da sem še bolj vesela njenega obeska, ki jo bo sedaj delal družbo ostalim že dodanim obeskom.

Priznam, da sem za nakit iz aluminija prvič slišala šele pred tedni, saj drugače vedno nakupujem le nakit iz srebra ali jekla. In moram reči, da je res zanimivo, kako lahek in drugačen material je aluminij.

Če želite izvedeti kaj vse Anja še izdeluje le hitro poglejte na njeno Facebook stran.

Neon Angel - Darila 2

Naslednji teden vam zopet predstavim pet novih ustvarjalk ter njihovih zgodb.

Zanima me, če so vam všeč moje ideje za darila 2 – tokrat v čudoviti zeleni – beli – srebni kombinaciji? 🙂

Darila 2

Mogoče ti bo všeč tudi ...