Polaganje ploščic - hodnik
Obnova | Gradnja doma Vse za dom

Hodnik – polaganje ploščic

Hodnik – polaganje ploščic

Ko sva se lotila obnove stanovanja, sva morala razmisliti tudi, o tem kakšne talne obloge bova položila po tleh v hodniku. Želela sva, da bi bile čim lepšega videza, preproste za čiščenje in obenem tudi dovolj ugodna rešitev pri prenovi stanovanja.

Zato sva se tudi pri tej težavi obrnila na Boruta, ki je že vrsto let parketar in ima tudi izkušnje iz tega področja ter tudi svoje podjetje Parketarstvo Klasika.

Za hodnik sva se odločila, da bova položila ploščice, ki ne drsijo in so odporne proti zmrzali ter so preproste za čiščenje.

Prej je bil v hodniku po tleh položen star parket, ki smo ga v celoti odstranili. Borut je nato naprej nanesel epoksi smolo, da smo dobili trdo podlago in kasneje z izravnalno talno maso še izravnal tla v hodniku.

Čez nekaj dni je že položil gres talne ploščice v videzu lesa ter jih kasneje le še zafugiral. Za konec je le še položil zaključne talne letve, ki se ujemajo s ploščicami.

Tako sva dobila čudovit hodnik in obenem so ploščice tudi zelo preproste za čiščenje in zelo odporne na poškodbe ter v čudovitem videzu lesa. Menim, da so takšne ploščice odlične za hodnik za druge sobe pa niti ne, ker so precej mrzle, če hodiš brez copat po njih.

Parketarstvo Klasika priporočava vsem, ki iščete kakovostnega in zanesljivega parketarja. Lahko vam pomaga tudi pri izbiri in nakupu pravih ploščic ali drugih talnih oblog za dom.

Prispevke na temo njegovega dela v najinem stanovanju lahko najdete tudi na povezavi.

Spodaj lahko vidite fotografije pred, med in po prenovi hodnika!

Borut se drugače ukvarja s polaganjem talnih oblog in s sanacijo parketov. Njegove dosedanje reference in cenik si lahko ogledate tudi na njegovi spletni strani.

Vse informacije lahko dobite tudi na telefonski številki 041-748-495 ali mu pošljite povpraševanje.

Zanima me vaše mnenje o novih ploščicah v hodniku? Kakšna se vam zdi sprememba?

Mogoče ti bo všeč tudi ...