Guest house Lanterna
Kratek oddih | Izleti Oddih

Guest house – Lanterna

Guest house – Lanterna

Kot sem že omenila v objavi, ki jo najdete tukaj, smo bili v mesecu avgustu na oddihu v mestu Turanj. In ker sva iskala ugodno ponudbo ter predvsem proste sobe sem na spletni strani Megabon našla ponudbo za Guest house Lanterna.

In ta ponudba mi je bila všeč predvsem zato, ker je bila zelo ugodna cena glede na to, da smo tja odšli v glavni sezoni. Saj sem ta termin izbrala, ker nisem želela zamuditi Blogsija, o katerem sem pisala v objavi, ki jo najdete tukaj.

Cena za pet nočitev z zajtrkom za vse tri pa je bila 270 €. Za Glorio je bilo bivanje brezplačno, saj sva s seboj vzela njeno prenosno posteljico.

Plačilo kupona – rezervacije 43 € sem morala plačati takoj. Preostanek 227 € ter turistično takso in zavarovanje sva plačala, ko sva prispela v Guest house Lanterna.
Guest house Lanterna Ko sva se peljala tja sva, najprej šla mimo, saj sva spregledala tablo za Guest House Lanterno. Nato smo se vrnili in najprej odšli na teraso njihove restavracije, da bi se prijavili.

Ker smo tja prišli prekmalu, saj so sobo ravno še pripravljali smo se za eno uro usedli na teraso, kjer se je Gloria takoj zamotila na njihovem igralnem kotičku.

Ki je odličen, saj sva tako imela vsako jutro mir pri zajtrku. Ali vsakič, ko sva tja odšla na večerjo, saj je Gloria uživala medtem ko se je igrala z različnimi igračami.

Včasih so se z njo igrali tudi zaposleni in zato sva bila še bolj navdušena nad njihovim igralnim kotičkom. Poleg tega je terasa restavracije tudi zelo lepo opremljena tako, da se tam resnično lahko sprostiš in uživaš.Guest house Lanterna - Izberi modro družinaPoleg tega imajo še pršilnike vode, da se med vročimi dnevi lahko dodatno malce ohladiš in osvežiš. Je pa tudi celotna terasa v prijetni senci. Guest house Lanterna Tudi hrana je zelo okusna. Meni je bila še posebej okusna pica bianco, ki sem jo naročila kar dvakrat za večerjo, saj je bila božanskega okusa.

En dan sem naročila tudi lignje, ki mi niso bili preveč všeč. Saj so bili sicer okusni, vendar niso bili hrustljavi, kot so meni všeč.
Guest house LanternaRajko je tisti dan naročil meso na žaru in menda je bilo odlično. Razen priloge, ki je bila zraven – krompir nama ni bil ravno okusen. Sicer so bili tudi zajtrki zelo okusni, vendar sva pogrešala malce več izbire. Kavice so bile vsako jutro odlične. 🙂

Tudi naša soba je v Guest house Lanterna je bila zelo lepo opremljena, v sobi so bile tudi brisače za prhanje. Tako, da sva se resnično počutila kot, da bivamo v hotelu in ne apartmaju.

Poleg tega je imela soba tudi odličen razgled na morje ter veliko teraso za sproščena jutra in nabiranje novih idej. 😉Guest house Lanterna - Izberi modroVšeč mi je bilo tudi, ker je bilo na terasi stojalo za perilo, saj tega nisva imela še nikjer drugje. In sva tako lahko vsak dan brez težav posušila kopalke ali brisače.Guest house LanternaV hodniku pred sobo je bil tudi avtomat za vodo in smo tako imeli vedno blizu hladno pitno vodo. Tudi tega še nisem do zdaj zasledila nikjer drugje.

Plaža je od Guest house Lanterna oddaljena približno 150 m tako, da se tja lahko opravite peš. Težava je le, ker morate pri tem prečkati zelo prometno glavno cesto. Saj nikjer v bližini ni prehoda za varno prečkanje ceste.

Ob plaži imate sicer veliko parkirnih mest, ki pa so plačljiva. Kakšno je moje mnenje o plaži v mestu Turanj izveste tukaj.

Parkirišče pri Guest house Lanterna je brezplačno prav tako je dovolj tudi parkirnih mest, saj imate na voljo tudi parkirišče skozi cesto. Tudi wifi je brezplačen.

Tako, da sem v sobi pogrešala le hladilnik, kamor bi lahko shranila mleko in sok za Glorio. Vse ostalo je bilo odlično in tudi osebje je zelo prijazno. Upam le, da jim kmalu uspe urediti še varen prehod skozi cesto – zebro.

Vam zato toplo priporočam bivanje v Guest house Lanterna, saj sem prepričana, da boste tako zadovoljni, kot sva bila midva. Lahko se tam ustavite tudi na kosilu, saj ponujajo dnevna kosila za 49 kun.

Prepričana sem, da sem vam zopet olajšala izbiro za bivanje, če se boste morda opravili v Turanj.

Zanima me vaše mnenje glede Guest house Lanterna? Ste že kdaj bivali tam? 🙂

Mogoče ti bo všeč tudi ...