EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina
Otroci | starši Vse za otroke

EasyGO domino voziček za dvojčka

EasyGO domino Grey fox voziček za dvojčka

Ko sem iskala voziček 6v1 za dvojčici sem imela kar nekaj težav, saj vozička skoraj nikjer ni bilo nisem mogla videti v živo in ga preizkusiti. Vseeno nama je uspelo najti dva vozička, ki ju je bilo mogoče videti tudi v živo. Enega sva našla v Mariboru in enega v Murski Soboti, vendar sva se kasneje odločila za nakup rabljenega vozička in dokup lupinice, košare in športnega dela.

Voziček nam je odlično služil vseh enajst mesecev in tudi nad lupinicami sva bila navdušena. Vendar sva se nato odločila, da bova voziček prodala, saj sta lupinici zanju postali že premajhni in nama je voziček začel le še zasedati prostor, saj sva uporabljala le še športni del vozička.

Še isti dan, ko sva kupila avtosedeža zanju namesto lupinic, sva se odločila, da je čas za nakup novega marela vozička oziroma športnega vozička, ki bi ga lahko uporabljala za vožnjo do vrtca in za sprehode na dopustu.

Znova sem pregledala ogromno spletnih trgovin in nato sem končno našla voziček EasyGO domino, v katerega sem se preprosto takoj zaljubila, saj je imel vse, kar sem iskala pri novem vozičku. Želela sem namreč, da je širok maksimalno 72 cm, da bi z njim lahko prišla skozi vsa vrata in mimo vseh blagajn.

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

Moja velika želja je bila tudi, da bi bil voziček čim lažji, saj je že tako težak, ker sta v njem dva otroka in na srečo ima EasyGO domino voziček le 12,5 kg. Pomembno mi je bilo tudi, da ima voziček dolgo strehico za senco (ima namreč še podaljšano strehico) in tudi da se preprosto zloži, saj imam skoraj vedno eno izmed dvojčic v eni roki in tako ga brez težav zložim z drugo roko.

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

Seveda je velik dodaten plus tudi, da ima voziček EasyGO domino eden redkih zraven še dežno prevleko, ki nam je že večkrat prišla prav tudi pri prejšnjem vozičku. Namreč dežne prevleke skoraj nikoli ne prejmeš poleg vozička za dvojčka oziroma so sicer zelo drage, če jih želiš kupiti zraven za doplačilo.

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

Zelo mi je všeč, da sta v kompletu tudi zimski prevleki za nogice, saj bomo tako lahko brez težav tudi v jeseni in pozimi odšle na sprehod ali po Glorio v vrtec.

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

Pri EasyGO domino vozičku mi je všeč tudi to, da ima zadaj večja in spredaj manjša kolesa in je zato lepo vodljiv ter odličen za sprehode. Brez težav se pelje vsepovsod – po vseh terenih in tudi veliko lažje pridem z njim čez robnike, ki niso prilagojeni invalidnim osebam oziroma vozičkom.

Ko sem iskala EasyGO domino voziček sem sprva razmišljala, da bi kupila rabljenega, vendar ga žal nihče ni prodajal, saj so vsi tako navdušeni nad njim, da ga nočejo prodati. O tem vozičku sem namreč pred nakupom slišala le pohvale in zato se niti nisem čudila, da nisem našla naprodaj nobenega rabljenega oziroma da je bil vsak v trenutku prodan.

Tako sva se z Rajkom odločila za nakup novega EasyGO domino vozička za darilo za prvi rojstni dan dvojčic. Pregledala sem veliko spletnih trgovin in tako sem našla spletno trgovino Baby nega, kjer je bila cena vozička zelo ugodna, obenem so mi ponudili najhitrejšo dobavo in še brezplačno dostavo vozička. Na drugih spletnih straneh je bil namreč dobavni rok za voziček štiri tedne ali več in cena je bila veliko višja.

Zelo sem bila presenečena tudi nad zelo prijazno in hitro komunikacijo s trgovino Baby nega. Zelo hitro so mi javili, da je voziček na zalogi in da bo pri meni v roku enega tedna, saj sem ga nujno potrebovala za dopust in tudi, ker se je bližal začetek šolskega leta, da bi lahko z njim hodila po Glorio v vrtec.

Edina mini slabost, ki sem jo našla pri EasyGO domino vozičku je, da se sicer ne zloži na majhno, vendar naju to ne moti, saj to slabost odtehta njegova odlična vodljivost. Obenem prostor prihraniš tudi s tem, da lahko odstraniš sprednja in zadnja kolesa in varnostni zaščiti, ki sta mi še posebej všeč, saj ju lahko odstraniš za vsakega otroka posebej in ju tako ne zbudiš. Tako, da na koncu zavzame enako prostora, kot ostali vozički le, da ponuja veliko, veliko več.

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

Ima tudi moderna poliuretanska kolesa (odporna na drgnjenje in temperaturne spremembe) in na vseh kolesih so nameščeni tudi amortizerji.

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

Za dodatno varnost na sprehodih sva poskrbela še midva z dodatki. Namreč, ko smo bili na dopustu na Ugljanu je bila na naših sprehodih zelo slaba javna razsvetljava in zato sem v trgovini kupila lučko na led diode, ki sva jo nato obesila na voziček, da smo bili bolje vidni na sprehodih. Ko smo prišli domov, sem namesto nje na voziček namestila še odsevne varnostne trakove in lučke za kolo (rdečo in belo), da bomo varni tudi na večernih sprehodih.

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

Prav tako mi je pri vozičku zelo všeč, ker lahko nastavljam vsako naslonjalo posebej (pet stopenj naslona) in tudi naslonjala za noge so nastavljiva. Voziček ima tudi prostorni nakupovalni košari kamor lahko shraniš marsikaj. Sama v košarah pogosto shranim torbico za pleničke, dežno prevleko, pelerino za Glorio, vodo, trakove za ušesa, HiPP vlažilne robčke ipd.

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

V vozičku je vedno z nami tudi čudovita torbica za pleničke, ki jo je izdelala ustvarjalka Malčkove sanje. Ob hladnih dneh uporabljamo tudi čudovite odejice, ki se ujemajo s torbico za pleničke in z vozičkom, ki jih je tudi zašila ustvarjalka Malčkove sanje.

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

Voziček je primeren tudi za dva otroka z majhno starostno razliko, saj zanj lahko dokupite še košaro. Odlično je tudi, ker ima podaljšani ločeni strehici in tako je otrok, zaščiten pred soncem ter pred pogledi neznancev (kot mamici dvojčic mi je namreč včasih zelo nelagodno, ker neznanci strmijo vanju oziroma se ju dotikajo brez dovoljenja).

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

Odličen je tudi enojen ročaj narejen iz ECO usnja in zaradi njega je voziček vodljiv z eno roko obenem je tudi zelo lep. Všeč mi je tudi, ker ima na strehicah odprtini tako, da lahko obe vidim, kaj počneta. Poleg tega je celoten voziček narejen iz kakovostnega materiala ter ogrodja, ki ga izpopolnjuje čudovit moderen dizajn.

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

Preprosto sploh ne morem opisati navdušenja nad tem vozičkom poleg tega za ugodno ceno nudi res ogromno udobja in dodatkov. Zagotovo bo pri nas v uporabi, dokler Sofija in Lucija ne bosta šli v vrtec, da bom lahko brez težav in varno šla po Glorio oziroma ga bomo imeli s seboj tudi na dopustu, če bosta v njem želeli zaspati na sprehodih.

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

Od vseh barvnih različic vozička EasyGO domino mi je bila najbolj všeč grey fox barva, saj se tudi zelo preprosto čisti in je primerna za punčke in fantke. V spletni trgovini Baby nega imate sicer na voljo štiri barve vozička.

EasyGO domino voziček za dvojčka - Izberi modro družina

V spletni trgovini Baby nega najdete še ogromno drugih izdelkov za otroke. Znani so tudi po izposoji aparatov za dojenčke in mamice: tehtnice, prsne črpalke, detektorji dihanja/premikanja (Angel Care, Snuza), Angel Sound, obposteljne posteljice. Najboljše pri tem pa je, da opremo, ki jo starši uporabljajo kratek čas ne kupujejo, ampak si izposodijo, kar pomeni prihranek, hitro dostavo in garancijo, če se kar koli zgodi z aparatom, z izposojo pa tudi manj obremenjujemo okolje …

Na kaj ste bili pozorni pri izbiri vozička? Kje ste ga kupili? Katerega ste izbrali? Mamice otrok z majhno starostno razliko – ste kupile voziček za dvojčka ali imate dva vozička? Mamice dvojčkov imate en voziček ali več vozičkov?

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.