Družina in varčevanje
Blog

Družina in varčevanje

Družina in varčevanje

Družina je tisto, kar nas drži pokonci. Ki nas upošteva ali pa tudi ne.

Moj dragi se večinoma zelo drži mojih napotkov glede varčevanja, saj se zaveda, da tako prihraniva na leto veliko denarja. Ki ga lahko porabiva po želji v najinem primeru za sproščanje na morju.

Večino nakupov opravim jaz med vikendom pa greva občasno še skupaj po trgovinah in takrat sabo vzameva še hčerkico. Je pa tudi res, da moj dragi sploh ne mara gneče in je zelo neučakan, zato je zelo vesel, če nakupujem sama.

Položnice vedno plačujeva preko spletne banke in občasno naročava tudi izdelke preko spleta (če so cenejši) pred večjimi nakupi se pogosto že prej pogovoriva in razmisliva, kako in kaj. Sestra je tista, ki me pogosto sploh ne uboga in ji je potem dostikrat žal jaz ji lahko rečem le (˝sem ti rekla˝).

Tudi mami upošteva moje nasvete, saj me je ona naučila skoraj vsega, kar vem o varčevanju. Sama sem svoje znanje do zdaj le še nadgradila. Tako, da si nasvete zdaj lahko izmenjujemo in učimo ena drugo.

Ati naju sploh ne uboga in pogosto kupi najmanjšo ter najdražjo stvar v trgovini, zato večino nakupov opravi mami kar sama.

Moj glavni cilj je olajšati vaše življenje z drobnimi napotki o varčevanju. Tako, da vam uspe prihraniti, čim več denarja pri vsakdanjih stvareh in kljub temu lahko nakupujete kakovostne izdelke ali storitve ter denar varčujete ali zapravite za uresničitev svojih sanj.

S svojimi napotki želim pomagati vsem, ki si tega resnično želijo in se zavedajo pomena varčevanja ter prevelike porabe svojega denarja. Tisti, ki se tega ne zavedate in menite, da to ni smiselno vam, lahko le predlagam, da mojih nasvetov ne spremljajte.

Saj kot že v imenu podjetja jasno piše Izberi modro, kar pomeni, da je vedno na vaši strani odločitev ali boste upoštevali moje nasvete ali ne?

Cenik in opis varčevalnih načrtov si lahko ogledate tudi tukaj.

Vedno bom vesela vaših odzivov, pozitivnih mnenj, kritik in vprašanj, saj le tako vem, da delam dobro in pomagam tudi vam.

Kako vam gre varčevanje?

Mogoče ti bo všeč tudi ...