Oblikovanje logotipa - Design to Win
Nakupi plus Preizkušam | Priporočam

Design to Win – Oblikovanje logotipa

Design to Win – Oblikovanje logotipa

Ko sem začela iskati oblikovalca za izdelavo logotipa za svoje podjetje, sem najprej poslala naokoli kar nekaj povpraševanj. In seveda sem dobila nazaj tudi kar nekaj zanimivih ponudb. Ampak ena izmed njih mi je že takoj padla v oči in to je bila ponudba podjetja Design to Win.

In tako sem jih takoj kontaktirala ter se z njimi dogovorila za oblikovanje logotipa.

Najprej sem jim poslala svoje želje in ideje ter svoj osnutek (napisan na listu papirja) in v nekaj dneh sem že prejela prve osnutke logotipa. Sporočila sem jim, kaj želim, da še popravijo ali spremenijo in čez nekaj dni sem že dobila svoj novi logotip in nad njim sem navdušena.

Če tudi vi potrebujete nov logotip, grafično oblikovanje, oblikovanje vizitk, letakov, brošur, plakatov jih lahko poiščite na njihovi spletni strani. Njihove izdelke in storitve si lahko pogledate tudi na njihovi na FB strani.

Še nekaj napotkov o čem je dobro razmisliti, ko se odločate za svoj logotip in zakaj ga je pametno naročiti pri grafičnih oblikovalcih.

Zakaj je dobro naročiti oblikovanje logotipa pri grafičnih oblikovalcih?

 • Ker moramo razmisliti o tem, da bo logotip primeren za zdaj ali čez 10 let.
 • Cena se porazdeli na toliko let, kot ga uporabljate, zato je včasih dobro plačati več za odličen in prepoznaven logotip.
 • Je unikaten in pristen.
 • So možne dodelave na njem.
 • Dobro je, da so uporabljene največ 3 barve.
 • Dobite in uporabljate ga lahko v vseh formatih.
 • Lahko naročite tudi celostno grafično podobo.
 • Dobite tudi tipografijo logotipa.

Če so tudi vam všeč njihovi izdelki jim le hitro napišite povpraševanje ali jih pokličite.

Zanima me vaše mnenje o podjetju Design to Win, njihovih izdelkih in o mojem novem logotipu?

Moj logotip Izberi modro – predstavlja nakupovalni seznam, lupo za najboljše ponudbe in nakupe ter moji najljubši barvi modro in črno.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

2 Komentar

 1. Andrea pravi:

  Če lahko povem moje iskreno mnenje, da ko sem prvič zasledila tvoj blog, me logotip ni prepričal. Deluje kot da sem na eni strani od zavarovalne agencije, deluje tako hladno in strogo poslovno.

  1. Klavdija pravi:

   Seveda lahko poveste iskreno mnenje. 😉 Vsako mnenje je dobrodošlo. Ste pa že druga, ki mi je napisala, da je mislila, da je ime in logotip od zavarovalnice. Morda sem si ga zastavila res preveč poslovno, saj je bila sprva spletna stran namenjena le objavam na temo varčevanja in varčevalnim načrtom. Če bodo finance dopuščale ga bom v naslednjih mesecih verjetno spremenila kot sem spremenila podobo spletne strani – sicer zaradi tehničnih težav …

Komentiranje je onemogočeno.