Delimano - Grelna pipa
Gospodinjski aparati | Pripomočki Vse za dom

Delimano – Grelna pipa

Delimano – Grelna pipa

Nekaj mesecev, preden se je rodila Gloria, sva razmišljala o tem, kako bi uredila toplo vodo v zgornjem nadstropju hiše. Saj imamo doma v hiši kopalnico le v spodnjem nadstropju in bi bilo premrzlo, če bi jo morala vsakič nositi skozi celo hišo.

Sicer imamo doma tudi svojo lastno vodo, ampak imamo težave s kamnom, ki se nabira v ceveh. Zaradi tega se je do zdaj uničil tudi vsak bojler, ki smo ga namestili v zgornjo kuhinjo.

Kuhinja se nahaja poleg najine prejšnje sobe in kjer je bil idealen prostor za kopanje Glorie, kot je to predlagala že patronažna sestra ob prvem obisku še v času moje nosečnosti.

In takoj naslednji dan, ko smo z Glorio prišle iz porodnišnice, je prišla na obisk in spet poudarila težavo, kje jo bomo sploh lahko kopali? Dan kasneje je moj dragi po televiziji opazil reklamo za grelno pipo Delimano, ki bi rešila najino težavo s toplo vodo v kuhinji.Delimano - Grelna pipa

Zato sem takoj pregledala, kje so prodajna mesta in ker je bil nečak od mojega dragega ravno napoti v Ljubljano je šel še kupit za naju grelno pipo Delimano v trgovino Topshop v BTC.

In naslednji dan pred obiskom patronažne sestre jo je moj dragi že zmontiral tako, da smo jo lahko ob prvem kopanju že uporabili. Moje mnenje o grelni pipi Delimano je, da je fantastična in vredna vsakega centa.

Z njo prihranite veliko denarja pri elektriki in vodi, času ter obenem tudi na prostoru, saj ne potrebujete ogromnih bojlerjev obenem je tudi lepega videza. Vodo zelo hitro segreje in zato jo tudi porabite veliko manj, voda pa je tudi čistejša. Poleg tega jo lahko tudi preprosto razstavite in očistite.Delimano - Grelna pipa

Trenutno sem opazila, da je grelna pipa Delimano znižana v spletni trgovini Topshop iz 59,90 € na 39,90 €, kar je zelo ugodna cena. Sploh če pomislite, koliko stane bojler in posebej še pipa.

Če jo boste naročili preko spletne strani, boste morali plačati še poštnino zato, če imate kakšno od trgovin Topshop v bližini pojdite po grelno pipo Delimano rajši v eno izmed njihovih trgovin po Sloveniji.

Do zdaj sem jo priporočila še vsakomur, ki je bil pri nas na obisku in jo je lahko tudi sam preizkusil, kako dobro deluje. In vsi, ki so jo do zdaj kupili so z njo zelo zadovoljni.

Edina njena težava, ki sem jo opazila, je, da če je manjši pritisk vode, se voda ne segreva. Dvomim, da je to težava tudi drugje, vendar imamo pri nas doma dva rezervoarja z vodo, in dokler je odprt rezervoar, ki je na višji lokaciji, deluje odlično.

Ko odpremo spodnjega, kjer je pretok manjši, voda še vseeno teče, vendar se ne segreva.Delimano - Grelna pipa

Trenutno razmišljam tudi o tem, če bi morda kupila stensko grelno pipo Delimano za naše stanovanje, če bo v kratkem morda na voljo po akcijski ceni.

Če ste še vedno v dvomih si lahko vse informacije o grelni pipi Delimano pogledate, tudi na njihovi spletni strani.

Ste si morda kupili že svojo grelno pipo Delimano?

Mogoče ti bo všeč tudi ...

2 Komentar

 1. Jože Navaden pravi:

  Delimano pipa ni nič drugega kot nevaren kos smeti. Že ko deluje, ne deluje dobro, voda je ob kakršnemkoli uporabnem pretoku bolj mrzla kot vroča, če pa jo pustite samo malce curljati pa je temperatura vode blizu vrelišča ter dejansko predstavlja nevarnost za opekline. Pipa je skoraj v celoti iz plastike (razen grelne tuljave seveda) kar ima za posledico, da niti teoretično ne more zdržati dolgoročne uporabe. Moja je odpovedala (zaradi pogosti izpostavljenosti vročini je plastičen spoj med zgornjim in spodnjim delom pipe popustil ter je pričela puščati vsakič ko je bila odprta. Na lastne oči pa sem že videl, da je zgorela zaradi notranjega kratkega stika ter se v celoti stalila in seveda povzročila katastrofalno zamakanje. Skratka Delimano inženirjem je uspelo združiti dve nevarnosti v eni svari (ogenj in voda). Bravo!

  1. Klavdija pravi:

   Pozdravljeni,

   mi na srečo teh težav nismo imeli. Problem smo imeli le, če je imela voda premalo pritiska in se zato posledično ni ogrela. Drugače je pipa delovala odlično in nam je prihranila velike težave, ki smo jih imeli prej z bojlerjem in s pomanjkanjem prostora.
   Uporabljali smo jo redno vsak dan več kot dve leti. In edina težava, ki smo jo imeli je bil premajhen pritisk vode kot sem že omenila in posledično se zato voda ni ogrela. Prevroča voda je bila morda le enkrat, ko je nisem regulirala.
   Žal mi je za vašo slabo izkušnjo. Sem bila sicer tudi sama pred nakupom skeptična, vendar ker nismo imeli nobenih težav do zdaj sem z njo zadovoljna.

   lp,

Komentiranje je onemogočeno.