Crikvenica
Kratek oddih | Izleti Oddih

Crikvenica

Crikvenica

Oddih v mestu Crikvenica za mesec maj sem rezervirala že na začetku meseca januarja, saj sem našla zelo ugodno ponudbo in resnično sem se želela malce odklopiti od vsega skupaj. Ponudbo sem našla na spletni strani Booking in cena za pet nočitev s polpenzionom za vse tri je bila 190 €.

Vožnja tokrat ni bila preveč naporna, saj smo bili v Crikvenici zelo hitro le sprva smo zgrešili ulico, kjer je bil hotel, vendar smo ga takoj zatem našli. Imeli smo tudi odlično sončno in toplo vreme, le en dan je nekaj ur padal dež.

Všeč mi je bilo tudi to, da smo imeli zelo blizu trgovino Lidl, kjer najraje nakupujemo. V neposredni bližini so bile tudi vse druge trgovine za ostale nakupe.

Tudi hotel je bil odličen za to ceno, saj je bila oprema v sobi popolnoma nova in imeli smo tudi odličen pogled na morje z balkona.

Crikvenica Crikvenica

Le malce me je zmotilo to, da je bil hotel oddaljen od plaže več kot 5 minut hoje po hribu. Kar mi je takrat predstavljalo že veliko težavo, zato smo le prvi dan šli do plaže peš, ostale dni smo se do tja peljali z avtomobilom, saj je bilo parkirišče pri plaži še brezplačno.

Hrana v hotelu je bila dobra, vendar sva bila malce razočarana nad ponudbo, saj je bil izbor jedi vsak dan enak le juhe pri večerji so bile različne in so bile sicer odlične. Težava v restavraciji je bila tudi velika gneča pri zajtrku in večerji, ker je bilo ogromno ljudi, saj so v hotelu bivali tako ˝žurerji˝ kot družine, otroci na počitnicah in vsi ostali.

Na splošno smo se imeli na oddihu v Crikvenici odlično le zelo razočarana sva bila, ker je bilo zaprtih skoraj 80 % restavracij in lokalov. Imela sva tudi težave najti parkirni prostor, ko smo odšli na izlet v mesto Crikvenica in ko smo želeli iti na izlet v Selce, saj je povsod prepovedano parkiranje ali so enosmerne ulice in vsa parkirana mesta zasedena.

Kljub vsemu smo preživeli lep oddih in smo se tudi odlično spočili v teh šestih dneh. Gloria je takrat tudi prvič spala sama v svoji veliki postelji, saj s seboj nismo vzeli otroške prenosne posteljice, ker je bila dodatna postelja v sobi.

Težave smo imeli le na plaži, ker Glorii nisva mogla dopovedati, da je voda še premrzla za plavanje in da bo morala na to počakati še do poletja. Kljub vsemu je bila večkrat na dan popolnoma mokra, ko je stekla v morje tako, da nam je zmanjkalo vseh oblačil in sva jih prvič na dopustu morala kupiti.CrikvenicaCrikvenicaCrikvenicaCrikvenicaCrikvenica

Vedno imamo sicer s seboj na dopustu veliko dodatnih oblačil, saj se držim pregovora, da od viška ne boli glava. Tokrat sem spakirala vsa oblačila le za toliko dni, kot smo bili na dopustu in zato nama je oblačil zanjo zmanjkalo že tretji dan dopusta.

Težave sva prvič imela tudi, ker v sobi ni bilo televizije in ker nismo imeli wifi-ja. Kako sva rešila to težavo, sem zapisala v objavi, ki jo najdete tukaj.

Ste že kdaj bili v mestu Crikvenica? Vam je bilo všeč?

Preveri še ostale destinacije za oddih, ki jih priporočam in jih najdeš tukaj.

Crikvenica

Mogoče ti bo všeč tudi ...