Brezplačni telefonski imenik Slovenije - TIS 2020 - Izberi modro
Blog

Brezplačni telefonski imenik Slovenije – TIS 2020

Brezplačni telefonski imenik Slovenije – TIS 2020

Za vse, ki morda še nimate svojega izvoda telefonskega imenika Slovenije – TIS 2020 in bi ga želeli imeti sem pripravila povezave in informacije, kako ga lahko prejmete brezplačno.

Ga morda potrebujete za svoje starše ali sorodnike? Tudi letos ga lahko dobite v knjižni obliki in je na voljo brezplačno.

Razdeljen je v tri knjige. Pri čemer so podatki o telefonskih naročnikih vseh operaterjev, razdeljeni po t. i. omrežnih skupinah:

  • LJ + NM
  • MB + MS + CE + TRB
  • KR + KP + NG

Vse tri knjige vsebujejo rumene strani, kjer so objavljeni kontaktni podatki o dejavnostih pravnih osebah. Kot tudi bele strani, ker so na voljo tako podatki o fizičnih, kot pravnih osebah.

TIS 2020 je na voljo brezplačno od 4. 12. 2019 dalje v 20 Telekomovih prodajnih centrih po Sloveniji in na 110 prodajnih mestih pooblaščenih prodajalcih opreme in storitev Telekoma Slovenije.

Vendar rajši prej preverite zalogo po telefonu. Morda je bolje, da se oglasite kar v najbližjem Telekomovem centru v Sloveniji – seznam najdete v povezavi. Prav tako v povezavi najdete tudi 110 prodajnih mestih pooblaščenih prodajalcev. Lahko si TIS imenik naročite tudi na dom in plačate le del poštnine.

Cena poštnine za en telefonski imenik je 2,79 €. Če naročite dva ali vse tri je cena poštnine 3,44 €.

Naročilo lahko oddate na spletni strani v povezavi – nahaja sem na desni strani spletne strani. Naročilo lahko oddate tudi preko telefona na telefonski številki 080 3000. Na spletni strani lahko po želji oddate tudi naročilo za TIS 2020 na dvd-ju.

Mislim, da se ta ponudba resnično izplača tudi za starejše, ki morda nimajo interneta, saj je klic za informacije o telefonskih številkah plačljiv.

Pri nas doma imamo vedno vse tri telefonske imenike. Prav tako sem jih naročila tudi za starše od partnerja. Mladi seveda lahko kadarkoli poiščemo telefonske številke na spletu, vendar menim, da se vsi vedno bolj dogovarjamo preko elektronske pošte tako, da nam telefonske številke niso več pomembne.

Kakšno je vaše mnenje? Ali kdaj naročite telefonski imenik Slovenije – TIS?

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.