Blogsi - Izberi modro
Blog

Blogsi 2017

Blogsi 2017

Dan pred Blogsijem se zame začel, kar dobro in končal bolj slabo. Zjutraj je do mene prišla frizerka, da mi je uredila preprosto pričesko in make up za Blogsi.
BlogsiV varstvu doma sem imela Glorio, ki sem jo kasneje peljala k svojim staršem in ne vem, ali je bila kriva luna, ali kaj drugega. Vendar je bila cel dan resnično zelo sitna.

Še posebej, ko smo prispele do mojih staršev in je prišla še moja sestra s svojima sinovoma, ki ju Gloria obožuje. Seveda ju je bila tako vesela, da se je zgodilo marsikaj predvsem – veliko joka ter poškodb in smeha.

Poleg tega Gloria čez dan ni hotela zaspati in sem jo zato imela pri sebi tudi, ko sem delala. In medtem sem se dogovarjala še o zadnjih detajlih svoje prenovljene spletne strani. Ona je seveda hotela, da ji dam celo škatlico bombonov, se igram z njo in gledam risanke.

Tako, da sem domov prišla resnično popolnoma izmučena. Od nenehnega lovljenja Glorie ter preprečevanje modric in njene neskončne energije. Mislim, da smo bile obe s sestro tisti dan popolnoma izmučene.

Zato sem bila še posebej vesela, da sem si doma že prej vse pripravila za Blogsi. Le oblačila so mi še v petek pomagale izbirati mami in sestra. Saj se sama nisem mogla odločiti.

Sem si pa že prej pripravila tudi vizitke za morebitna sodelovanja in prekrasen blokec z logotipom mojega podjetja Izberi modro.Blogsi Blokec je zame izdelal ArhiUm in nad blokcem so vsi navdušeni predvsem tudi jaz. Zato ga z velikim ponosom vzamem povsod s seboj in vanj zapisujem pomembne stvari. Saj obožujem blokce – takšne in drugačne, male ali velike. 🙂

Ko sem prišla v petek domov sem bila že tako neučakana nad Blogsijem, da skoraj nisem mogla zaspati. Zato sem se tudi zjutraj zbudila že pred budilko ter se hitro uredila in odhitela na Trojane. Kjer smo bile dogovorjene, da se pridružim drugim mami blogerkam na poti na Blogsi.

In lahko rečem le, da sem bila v avtu v najboljši družbi Fulkulmami, Misija: Mamica, The Millennial Blonde in Travel, food and all things good. Saj so vse štiri tudi odlične mami blogerke in tudi zato mi v avtu ni bilo niti za sekundo dolgčas. 😉

Ko smo prispele v Maribor v čudovit hotel Habakuk na Blogsi smo sprva imele sestanek Mami blogerk, kjer smo v skupinah prišle do odličnih idej za prihodnja sodelovanja. Za naš odlični in predvsem okusni zajtrk je poskrbel Lidl.

Blogsi - Prav posebno
Foto: Prav posebno
Blogsi - Prav posebno
Foto: Prav posebno

Kasneje je sledil program Blogsija in sploh si nisem predstavljala, da bo celoten dogodek tako odlično izpeljan. Eva in Petra so svoje delo z organizacijo celotnega dogodka opravili več kot odlično.

Saj je bil Blogsi v celoti zame odličen dogodek oziroma druženje.
Blogsi Blogsi Še posebej mi je bil všeč del, ko so podjetja predstavljala svoje dosedanje izkušnje z blogerji. In kakšna pričakovanja imajo do nas ter seveda blogerska tržnica. Moram pohvaliti tudi celotno pogostitev, ki je bila odlična.

Imele smo tudi najboljše fotografinje med nami Mami blogerkami – Urško in Matejo, saj njune fotografije občudujem vedno znova. In so tako zabeležile še čudovite spomine na naše druženje in Blogsi 2017.

Blogsi - Prav posebno
Foto: Prav posebno

Na Blogsiju sem v živo lahko spoznala kar nekaj odličnih podjetjih, katerih izdelke nakupujem že več let in sem z nakupi pri njih resnično zadovoljna.

In sem zato zelo vesela, da sem končno lahko spoznala tudi predstavnike njihovih podjetij. Ter, da z njimi sklenem morebitna sodelovanja.

Ko smo se vračale domov, smo se seveda odpravile še po odlične krofe na Trojane za svoje družine, ki smo jih vse že zelo pogrešale. In, ko sem prišla domov, sem bila še vedno tako vesela in polna novih vtisov, da sem zvečer komaj zaspala.

Predvsem sem bila vesela, da sem po uspešnem dnevu končno videla Glorio in Rajka, saj sta se čez dan menda zabavala tako kot jaz. 🙂

Hvala še enkrat tudi ostalim Mami blogerkam za najboljšo družbo, naši odlični vodji Anji, Evi in Petri za top organizacijo, Urški in Mateji za odlične spomine v obliki fotografij in vsem sponzorjem dogodka. 😉

Resnično je Blogsi presegel vsa moja pričakovanja in komaj čakam, da se ga naslednje leto zopet udeležim.

Presrečna sem tudi, da sem del zgodbe čudovitih Mami blogerk, ki mi vsak dan znova dajejo še večjo motivacijo za pisanje.

Blogsi - Sami-Rahim
Foto: Sami Rahim

Na zadnji fotografiji sem skupaj s Fulkulmami. Njene iskrene zapise zelo rada berem vsak dan znova, saj je Katka predvsem tudi resnično čudovita oseba. 🙂Blogsi

O Blogsiju pišejo tudi:

The Millenial Blonde

Fulkulmami

Iz malega zraste veliko

Misija Mamica

The Blond Bliss

Ljubka misel 

Mami na vrtu

Dijana Krička

Mega mama

Študentska Mama

Mamiland

Samo mama

Mogoče ti bo všeč tudi ...

2 Komentar

  1. […] Izberi modro […]

Komentiranje je onemogočeno.