Blazina za dojenje
Nosečnost | Porod Otroci | starši

Blazina za dojenje

Blazina za dojenje

Blazina za dojenje je meni osebno eden najboljših nakupov in brez nje se med nosečnostjo, ne bi mogla naspati. Uporabljala sem jo tudi po rojstvu hčerke v prvih mesecih za dojenje in spanje. Odlična je tudi, ker je zgornji del pralen in se zato lahko opere v pralnem stroju.

Svojo blazino za dojenje sem kupila v trgovini Pikapolonica. In blazina za dojenje je bila tudi moj prvi nakup po tem ko sem izvedela, da sem noseča. Pri nakupu sem uporabila tudi kodo za prvi nakup, ki jo prejmeš na e-mail naslov, ko se vpišeš v njihove e-novičke.

Poleg tega imajo še brezplačno poštnino za nakup nad 30 €, večkrat imajo tudi ˝late night shopping˝. Takrat so izdelki še dodatno znižani in je poštnina brezplačna.

Menim, da cena za kakovostno blazino za dojenje ne sme presegati zneska 35 € tako, da bodite pri nakupu pozorne tudi na to.

Mnenja gleda nakupa blazine za dojenje so deljena. Nekatere blazino za dojenje zelo pohvalijo, spet druge z blazino sploh ne morejo spati. Zato predlagam, da se same odločite ali jo želite imeti ali ne. Morda vam rabljeno blazino za dojenje podari prijateljica.

Jaz brez blazine za dojenje zagotovo ne bi tako dobro spala sploh v zadnjih mesecih nosečnosti, ko sem imela že zelo velik trebuh.

Uporabljala sem jo tudi po porodu, da sem lažje sedela, saj so mi pri porodu prerezali presledek in blazina je zelo ublažila bolečine. Na njej sem tudi hranila hčerko po steklenički, saj se ni hotela dojiti. Včasih je na blazini tudi zaspala.

Če se odločite, da jo potrebujete si le oglejte njihovo pestro ponudbo blazin za dojenje in vseh ostalih izdelkov na njihovi spletni strani ali obiščete eno izmed njihovih poslovalnicah po Sloveniji.

Zanima me vaše mnenje o nakupu blazine za dojenje? Ste jo uporabljale med nosečnostjo ali morda za dojenje?

Več objav na to temo najdete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...