Blagovne znamke
Modri bonus Nakupi plus

Blagovne znamke

Blagovne znamke

Zakaj je dobro, da na vsake toliko časa zamenjamo blagovne znamke? Ker smo vsi navajeni deset let ali več uporabljati vedno isti šampon ali balzam in to ni vedno dobro.

Saj tako ne moremo vedeti, ali se nam na primer pri spremembi sestave sestavin tega izdelka pojavi alergijska reakcija. In ga še naprej uporabljamo, saj pogosto sploh ne preberemo več zadnje strani in informacij na njej.

Sama rada preizkušam in menjavam različne blagovne znamke šamponov in balzamov. Saj le tako lahko vidim kateri šampon ali balzam mi naredi res lepe lase in kateri mastne ali mi jih zavozla.

In preizkusila sem jih, kar nekaj preden sem odkrila takšnega, ki mi res ustreza. Od najdražjega do najugodnejšega in lahko rečem, da sem izbrala srednjo ceno. Je med malce dražjimi, vendar ga s popusti lahko dobim zelo ugodno. Trenutno uporabljam Gliss šampon in balzam.

Seveda vsako lasišče zahteva drugačno nego, vendar naj vas ne bo strah preizkusiti nečesa novega. Mene je ta znamka kupila na tak način, da si ob nakupu dveh šamponov v Drogeriji Dm zraven prejel zelo uporabno veliko nakupovalno vrečko.

Sicer se sliši, kot da so me zelo poceni kupili, ampak tako sem končno zamenjala blagovno znamko. Ter preizkusila nekaj čisto novega, saj drugače zagotovo še nekaj časa ne bi, zamenjala blagovne znamke.

In bi se še vedno imela težave s prejšnjim šamponom in balzamom ter si vsakič komaj razčesala lase.

Tudi različnih živilskih izdelkov se hitro lahko preobješ in naveličaš. In takrat je čas, da preizkusiš nekaj novega. Seveda še vedno obstaja možnost, da ti morda sploh ne bo všeč. Lahko, da tudi najdeš nov božanski okus novega izdelka.

Odločitev je vaša in še vedno se lahko vrnete na prejšnje izdelke, če vam novi niso všeč. Lahko, da boste nad njimi navdušeni, saj nikoli ne veš, dokler ne preizkusiš nečesa novega. Menim, da je položaj podoben tudi pri parfumih in vseh ostalih izdelkih.

Preizkušajte in videli boste, kako se obnesejo, če vam ne bodo všeč se lahko vseeno vrnete k prejšnjemu. Morda bo všeč vsem drugim okoli vas in ga lahko podarite naprej. Morda le počakate dan ali dva in vam postane izdelek všeč.

Tudi meni se je že zgodilo, da sem imela z novim izdelkom negativne izkušnje.

Primer: Pri eni izmed zelo dragih krem za obraz sem imela velike težave, saj sem zbolela za hudimi alergijskimi izpuščaji. Imam občutljiv tip kože in zato praktično nikoli ne uporabljam nobene kozmetike razen barvice za oči in maskare.

Zato sem kremo podarila prijateljici in ji povedala kaj se mi je zgodilo in njej se zdi krema odlična in jo uporablja brez težav.

Sama sem preizkusila novo in naravno kremo, ki mi je najboljša do zdaj. Ampak vseeno jo še vedno uporabljam le preventivno, če imam res zelo suho kožo.

Tako da se ne bojite novega, preizkušajte in morda vam postanejo všeč stvari, na katere morda nikoli ne bi pomislili. To velja tudi za vse prehranske izdelke.

Tudi pri oblačilih ne velja več pravilo, da je najdražje vedno najboljše. V večini primerov se izkaže ravno nasprotno. Poleg tega lahko z menjavo znamk letno prihranite ogromno denarja.

Ali vedno kupujete le blagovne znamke? Več objav na to temo najdete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...