Barvna krila
Modri bonus Nakupi plus

Barvna krila – čudoviti ročno narisani motivi

Barvna krila

Ste že slišali za čudovite izdelke Barvna krila izpod rok izjemne Mojce, ki je tudi moja prijateljica in bodoča podjetnica. Njen nakit nosi ime Barvna krila, ker te res ponese na krilih fantazije in je resnično čudovitih barv in oblik.

Sama sem se preprosto zaljubila, v njene izdelke, saj lahko takoj vidiš, da ustvarja z dušo kar lahko opaziš pri vseh njenih izdelkih. In tudi njen slogan in moto je zdušozadušo.

Ustvarja čudovite vzorce vsak dan znova in vsi motivi so narisani ročno ter vsak od njih je unikaten. Sama sebi pravi, da je tudi ona ˝tisti norec˝, ki vse riše z roko. Ima ogromno svojih idej za čudovite izdelke prav tako ji lahko zaupate, svoje želje in vam ustvari čudovit nakit, narejen po željah.

Izdeluje prstane, verižice, uhane, broške za označevanje knjig, obeske, riše na majice, stene in še mnogo več. Na njeni Facebookovi strani lahko najdete tudi videoposnetke, kako ustvarja vse ročno narisane motive.

Njeni izdelki so lahko tudi čudovito in prav posebno darilo za novo leto, rojstne dneve ali morda poslovna darila, saj je vsak njen izdelek unikaten. Zato sem prepričana, da bodo obdarjenci zagotovo navdušeni nad prav posebnim unikatnim darilom.

Vsak teden dobi nove ideje kakšne čudovite izdelke bo ustvarila za svoje zveste stranke in menim, da ji idej sploh ne zmanjka.

Izdeluje tudi čudovite skrinjice za nakit, ki so lahko prekrasno darilo tudi za poroke, saj ročno pobarva vsako izmed njih. Napiše lahko tudi imena mladoporočencev ali, če želite, lahko napiše tudi misel iz poročnega vabila. Kar naredi škatlico še bolj osebno v njej pa lahko podarite nakit ali denar.

Obiščete jo lahko na spletni strani in si ogledate ter naročite njene čudovite izdelke. Do srede 30. 11. 2016 vam ponuja še brezplačno poštnino. Najdete jo lahko tudi na njeni  Facebook strani.

Zanima me vaše mnenje? Kakšni se vam zdijo izdelki Barvna krila?

Mogoče ti bo všeč tudi ...