Babyshower-bash
Nosečnost | Porod Otroci | starši

Babyshower – Bash

Babyshower – Bash

O zabavi za babyshower nisem nikoli resno razmišljala, niti je nisem imela, preden se je rodila Gloria. Na idejo o tem sem prišla, ko sem povedala svojim najboljšim prijateljicam, da sem noseča in takoj so mi rekle, da moramo obvezno imeti babyshower, preden rodim.

Idejo o tem smo vsakič znova omenile, ko smo se dobile na skupnih večerjah, vendar nobena od nas še ni imela izkušenj s pripravo le – te obenem nobena še nikoli ni bila nikjer na babyshowerju.

Zato smo se sprva dogovorile le, da bo to naše zadnje oziroma predzadnje srečanje pred porodom in da bomo do takrat že prišle do idej kaj pripravit za prigrizke, sladice, igrice ipd.

Praktično nam je bilo tudi popolnoma vseeno, kaj pripravimo le, da se še zadnjič skupaj družimo in uživamo pred porodom. Zato smo le določile datum, kdaj bomo imele babyshower in vse ostalo smo se dogovarjale sproti.

Kljub vsemu smo imele premalo izkušenj in idej ter predvsem premalo časa zaradi vseh ostalih obveznosti. Želele smo si predvsem nepozabno in sproščeno srečanje in zato smo se na koncu odločile, da celotno organizacijo prepustimo Jani iz podjetja BASH – Babyshower Slovenija, ki je babyshower izpeljala v vsej popolnosti.

Babyshower-bash

Preprosto smo se z dekleti prej le dogovorile o temi, uri in datumu babyshowerja, o prigrizkih ter sladicah in nato nam je Jana le še poslala načrt za babyshower in vse drugo smo prepustile njej.

Jana je prišla dve uri pred zabavo za babyshower k meni domov – vse okrasila in pripravila sladice, sadje, torto ter odlične prigrizke. Tako, da ko so k meni prišle dekleta, smo lahko le sproščeno uživale v igricah in odlični hrani.

Babyshower-bash

Odlično je tudi to, da Jana ob koncu babyshowerja vse pospravi in zato je vse skupaj še bolj praktično. Po želji pripravi tudi celoten program za babyshower in ga vodi ter tudi igrice.

Sploh si ne predstavljam, da bi morale same okrasiti vse, speči sladice in prigrizke ter nato še vse pospraviti. Ter, da bi morale več dni prej peči in pripravljati različne sladice ter prigrizke, ki jih je seveda težko pripraviti le za štiri osebe, saj je sicer hrane vedno preveč.

Tudi sama tokrat nisem imela želje, karkoli peči ali pripravljati v teh zadnjih tednih nosečnosti, saj sem želela, da me tokrat razvajajo, kot ponavadi jaz razvajam vse druge s pripravo zabav in vsega, kar spada zraven.

Zato sem vesela, da je tokrat za vse poskrbela Jana ter da so vsaj enkrat v življenju drugi razvajali mene.

Babyshower-bash

Vse štiri smo tudi enotnega mnenja in lahko rečemo le, da smo bile popolnoma navdušene nad vsem skupaj in predvsem nad tem, da nobeni od nas ni bilo treba narediti nič. Tako smo imele več časa za druženje in za različne smešne igrice. 😉

Igrale smo različne zabavne igrice, ki smo jih malce prilagodile svojim željam, da so bile še bolj smešne. Med drugim smo igrale igrice, ki jih najdeš spodaj – nekaterih vam ne bom razkrila.

Babyshower-bash

Vse podatke o igricah sem zapisala tudi v svoj nosečniški dnevnik, da bomo lahko čez nekaj mesecev ali let preverile vse podatke (spol, datum, mere), če jih je, katera pravilno uganila.

Igrice za babyshower:

  • Ugani datum poroda?
  • Ugani ime?
  • Ali bo dojenček podoben mamici ali atiju?
  • Ugani obseg trebuščka?
  • Ugani porodno težo?
  • Ugani velikost dojenčka ob porodu?
  • Ugotavljanje spola in števila otrok s pomočjo zlate verižice.

Babyshower-bash

Babyshower-bash

Med celotnim babyshowerjem smo se neizmerno zabavale in se tudi popolnoma sprostile. Tako, da sem izjemno vesela, da sem lahko doživela babyshower v svoji zadnji nosečnosti z najboljšimi prijateljicami, ki mi že več kot dve leti stojijo ob strani v najlepših in tudi najslabših trenutkih življenja.

Babyshower-bash

Ob koncu babyshowerja sem imela toliko pozitivne energije, da sem prepričana, da bo zdaj veliko lažje zdržala zadnjih nekaj tednov nosečnosti. 😉

Si tudi ti imela babyshower? So ga zate organizirale prijateljice ali ste najele profesionalno organizatorko za babyshower zabavo? Si bila tudi ti navdušena nad svojim babyshowerjem? 😉

Babyshower-bash

Jano lahko najdeš na spletni strani, na Facebook strani in na IG profilu.

Babyshower-bash

Tortice in ostale sladice je pripravila Tortarnica Nina najdeš jo na Facebook strani in na IG profilu.

Babyshower-bashBabyshower-bashBabyshower-bash

Preveri tudi 10 najlepših daril za babyshower, ki jih najdeš tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...