aliexpress 9
Aliexpress nakupi Nakupi plus

Aliexpress 9

Aliexpress 9

Že nekaj mesecev nisem naročila izdelkov na Aliexpressu in zato sem v oktobru oddala malce naročil zanje. Saj sem želela izdelke kupiti pred razprodajo, ki je bila 11. 11. 2017, saj sem lani izdelke, ki sem jih naročila na ta dan sem dobila šele po dveh ali treh mesecih.

In ravno iz tega razloga sem tokrat želela vse izdelke naročiti že v oktobru, da se izognem dolgemu čakanju nanje. V vsaki objavi vam bom tako predstavila 4-5 izdelkov, ki sem jih naročila v zadnjem času ter moje izkušnje z njimi pozitivne ali negativne.

Med njimi bodo morda tudi poletni nakupi, ki vam jih še nisem predstavila ali jih do zadnjih objave še nisem prejela.

  • Polnila za pisalo. Naročila 19. 7. 2017, prejela 17. 8. 2017. Hitra in brezplačna dostava ter ugodna cena. Pred meseci sem naročila pisala piši-briši, ki so odlična in zdaj sem zanje naročila le še polnila, saj je cena zanje bolj ugodna kot če bi naročila pisala v celoti. Priporočam nakup. Cena 2,32 €.
    Aliexpress 9
  • Zaščita za kuhinjski umivalnik. Naročila 21. 10. 2017, prejela 3. 11. 2017. Brezplačna in zelo hitra dostava ter ugodna cena. Odlična zaščita za kuhinjski umivalnik le malce sem jo morala preoblikovati, saj se ni popolnoma prilegala v umivalnik. Zdaj se odlično prilega in zadrži vse morebitne koščke, da se ne zamaši odtok. Priporočam nakup. Cena 0,28 €.aliexpress 9
  • Za čiščenje odtokov. Naročila 21. 10. 2017, prejela 9. 11. 2017. Brezplačna in hitra dostava. Uporabljam ga za čiščenje odtokov v kopalnici, pri ostalih odtokih mi žal ne pride prav. Cena 0,50 €.aliexpress 9

Držalo – sponke za vrečke za smeti. Naročila 21. 10. 2017, prejela 9. 11. 2017. Brezplačna in zelo hitra dostava. Doma imava kar nekaj košev za smeti, ki nimajo pokrova in pri takšnih koših vedno vrečke za smeti zdrsijo z robov. Sponke so odlična rešitev, saj vrečko zadržijo. Le zadnjič bi skoraj po pomoti sponke skupaj z vrečo vrgla v smeti, saj sem nanje pozabila. Priporočam nakup. Cena za 8 sponk 0,69 €.
aliexpress 9Vesela bom tudi vaših idej za odlične nakupe na Aliexpressu. Povezave do njih lahko prilepite v komentarje.

Vse moje dosedanje Aliexpress nakupe najdete tukaj. Ne spreglejte tudi mojih nakupov aliexpress 10.

So vam všeč moji današnji aliexpress 9 nakupi?

Mogoče ti bo všeč tudi ...