aliexpress 10
Aliexpress nakupi Nakupi plus

Aliexpress 10

Aliexpress 10

Danes v aliexpress 10 nakupih najdete dva izdelka, ki vam ju priporočam in dva izdelka, ki vam ju odsvetujem za nakup. Izdelke sem naročila v juliju in oktobru.

Tokrat sem pri nekaterih izdelkih zasledila, da so veliko ugodnejši, če izberem točno določeno barvo kot, če izbiram le izdelke v modri barvi, ki so pogosto dražji. In osebno mi barva pri izdelkih ni tako zelo pomembna.

  • Držalo za zobne ščetke, britvice. Naročila 21. 10. 2017, prejela 14. 11. 2017. Brezplačna dostava. Držalo lahko uporabite tudi za ključe ali zobne ščetke, jaz ga uporabljam kot držalo za britvice v kopalnici, saj se britvice tako hitro posušijo in mi niso v napoto. Obenem so videti odlično in lepo popestrijo kopalnico ali kakšno drugo sobo. Izbrala sem zeleno barvo, saj je bila cena zanje nižja kot za ostale barve. Priporočam nakup. Cena 0,49 €/kos. aliexpress 10
  • Goba za čiščenje sadja ali zelenjave. Naročila 21. 10. 2017, prejela 15. 11. 2017. Brezplačna dostava. Večkrat sem zasledila v različnih skupinah, da ljudje naročajo tole gobico za čiščenje sadja in zelenjave. Zato sem jo želela preizkusiti tudi sama. Uporabljate jo lahko tudi za odpiranje kozarcev, kozmetičnih izdelkov ipd. Nanjo lahko položite tudi kuhinjske gobice, da se posušijo. Priporočam nakup. Cena 0,43 €.
    aliexpress 10
  • Posodica za milo. Naročila 21. 10. 2017, prejela 14. 11. 2017. Brezplačna dostava. Držalo za milo sem naročila, da bi ga lahko uporabljala na umivalniku v kopalnici, saj me razjezi, ko se milo pritrdi na umivalnik in je obenem tudi umivalnik zato vedno umazan. Držalo je sicer ljubko, vendar je zelo slabo izdelano in je tudi zato prišlo poškodovano, saj so bili uhlji skoraj odlomljeni od posodice. Čeprav je bil paket zaščiten s folijo z mehurčki. Odsvetujem nakup. Cena 0,49 €. 
    aliexpress 10
  • Denarnica za kartice. Naročila 19. 7. 2017 in je do zdaj še nisem prejela. Sicer sem podobno denarnico že naročila na drugi povezavi, ki žal ni več aktivna. In tista denarnica je odlična in praktična zato sem želela naročiti še eno zase, saj je bila prejšnja za mami. Vendar do zdaj še nisem prejela te denarnice, zato vam odsvetujem nakup. Lahko jo naročite na kateri drugi povezavi. aliexpress 10

Vam je všeč moj izbor aliexpress 10 nakupov?

Katere izdelke mi vi priporočate za nakup – povezave lahko dodate v komentarje. 🙂

Ne spreglejte tudi aliexpress 9 nakupov, ki jih najdete tukaj. Vse moje dosedanje nakupe na aliexpressu najdete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...