Ali prijatelji in znanci varčujejo
Blog

Ali moji prijatelji in znanci varčujejo?

Ali moji prijatelji in znanci varčujejo?

Dejstvo je, da sem se za pisanje bloga odločila tudi zaradi pobude prijateljev. Saj so mi vedno govorili, naj jih naučim varčevati in jim napišem navodila.

In tako se je na neki način tudi rodila ideja o blogu, kjer bi dnevno objavljala brezplačne prispevke na temo varčevanja in kako privarčevati, kar največ denarja.

Tekom izobraževanja za podjetništvo je prišla še ideja, da bi za vse, ki ne želijo dnevno prebirati člankov lahko pisala varčevalne načrte.

V katerih bi bili zajeti vsi najpomembnejši napotki, s katerimi lahko mesečno prihranite tudi do 240 € ali več, če jih le striktno upoštevate. Varčevalni načrti so plačljivi, ker so prilagojeni vsakemu posamezniku.

Čas izdelave pa je odvisen od tega, kateri paket naročite torej od enega dneva do enega tedna. Naročiti jih je mogoče tudi, kot pomoč pri zmanjšanju stroškov za podjetje, otroke, poroko, praznovanja itd.

Da se vrnem na pisanje bloga in ter temu, komu je sploh namenjen? Namenjen je vsem, ki že varčujejo ali se zavedajo pomena varčevanja in želijo z mojimi napotki prihraniti še več.

Če morda želite prejemati prispevke le enkrat tedensko lahko najbolj brane prejmete tudi v obliki e-novičk. Le hitro se prijavite nanje na moji spletni strani.

Realen položaj pa je takšen: večina znancev in prijateljev, ki zapravljajo največ in bi nujno potrebovali napotke, spletne strani niti ne pogledajo, ali jo le kritizirajo.

Nihče si ne upa povedati svojega mnenja meni. In iz tega vidika lahko le sklepam, da imajo takšne osebe dovolj denarja in čeprav mesečno zapravijo še celoten limit, in so še vedno menijo, da nasvetov ne potrebujejo.

Najhujše je, da me včasih ne podpirajo niti najbližji prijatelji ter znanci. Poleg tega menijo, da je pisanje prispevkov in iskanje najboljših ponudb za bralce, zelo preprosto delo.

Kar seveda sploh ni res, saj dnevno v pisanje prispevkov vložim ogromno časa vložiti in tudi, kar veliko denarja. Da lahko spletna stran in vse ostalo funkcionira brez težav.

Tudi moje prijateljice žal ne upoštevajo mojih nasvetov (vsaj do zdaj jih niso ali so se prepozno obrnile name). Tudi nekateri znanci znajo le žaliti moje delo, ker tudi sami ne delajo ničesar.

To celotno zgodbo bi povezala s prispevkom – Peka tort – nehvaležno delo saj je položaj isti, kot če bi začela prodajati torte prijateljem in znancem.

Lahko pa rečem, da me je na to situacijo opozorila že ena izmed predavateljic. Da tisti, ki bi morali najbolj varčevati tega bloga sploh ne bodo brali … In resnica je takšna – čeprav kruta.

Marsikateri blogar je že rekel, da so sovražniki najboljši in najbolj zvesti bralci. Ter, da je dobro imeti prijatelje blizu, sovražnike pa še bližje.

Zato sem seveda najbolj hvaležna za vse svoje zveste bralce, ki prispevke redno spremljate ter uporabljate tudi v vsakdanjem življenju. In ste zanje resnično hvaležni. Verjamem, da jih boste z veseljem spremljali še naprej veselim se tudi vaših komentarjev, mnenj ter nasvetov.

Povezava na prispevek o varčevanju in moji družini.

Zanima me vaše mnenje?

Mogoče ti bo všeč tudi ...