Adventni venček
Blog

Adventni venček za 2 €?

Adventni venček za 2 €?

Ker je bila včeraj prva adventna nedelja, sem se odločila, da vam pokažem svoj namizni adventni venček, ki si ga lahko preprosto naredite sami doma. Stroškov z njim je le 2 € ali manj.

Tega sem ustvarila sama pred tremi leti, zanj potrebujete le malce domišljije, kako porabiti izdelke, ki se vam, drugače zdijo neuporabni.

Za namizni adventni venček sem kupila sem znižane artikle za okrasitev v trgovini Kik, krožnik sem našla doma. Saj smo ga imeli že kar nekaj časa, vendar ga nismo nikoli uporabljali.

Ker sem navdušena nad modro barvo – kar boste videli tudi v prispevkih, ki sledijo. Je seveda tudi venček modro – bele barve. Zanj sem uporabila tudi okraske iz smrekice, ki so se strgali in niso bili več primerni za okraševanje.

Steklene posodice so bile od creeme brulee sladic, ki sem jih le dobro oprala in vanje natresla drobni pesek in kamenčke različnih barv. Tudi svečke sem kupila v trgovini Kik, saj so bile na voljo po zelo znižani ceni.

In tako je nastal čudovit in preprost namizni adventni venček narejen iz sicer neuporabnih stvari in nekaj malenkosti iz trgovine.

Zanima me vaše mnenje? Kakšen se vam zdi moj adventni venček? Ste svojega naredili sami doma ali ste ga kupili?

Mogoče ti bo všeč tudi ...