Adventni koledar
Otroci | starši Vse za otroke

Adventni koledar

Adventni koledar

Zadnjič sem se iskreno in od srca nasmejala, ko sem gledala nanizanko ˝Dragi sosedje˝.  Ena izmed igralk se je namreč jezila na ˝svojega sina˝, ker je zagrešil grozen zločin in je razbil vsa okna.

Na koncu se je seveda izkazalo, da je šlo za okna na adventnem koledarju. Ter da je bila tako zelo jezna nanj, ker je pojedel vse čokoladice v enem dnevu, namesto da bi vsak dan do adventa pojedel le eno čokoladico.

Točno ta prizor je v meni prebudil čudovite spomine na to, da sem tudi jaz vedno decembra dobila čokoladni adventni koledar. Pogosto sem še isti dan pojedla vse čokoladice. To je zagotovo eden mojih lepših spominov na otroštvo ter seveda na pričakovanje praznikov, ki smo jih vedno preživljali skupaj z družino.

Tudi sama sem zato zadnjič v trgovini kupila čokoladni adventni koledar za Glorio in za dvojčici. Želela sem si namreč, da podoživijo moje spomine, čeprav bom morda zdaj jaz jezna na Glorio, ker ne bo mogla počakala na to, da bi vsak dan odprla le eno okno v adventnem koledarju.

Preprosto si moramo priznati, da so čokoladice v adventnem koledarju res majhne in otroške oči res velike, ko jim ponudiš čokoladico. Ter, da ni nič narobe, če jim občasno privoščimo kakšno sladkarijo.

Ker si starši včasih ne moremo privoščiti daril za otroke ali morda le nimamo idej kaj kupiti, je HiPP za naše malčke pripravil čudovit adventni koledar. V njem se skrivajo čudovita uporabna darila za naše male zaklade.

Starši si obenem lahko pri tem tudi malce razmigamo možgane, ko iščemo prave odgovore na nagradna vprašanja. Pri odgovarjanju na vprašanja nam lahko pomagajo tudi malčki in tako jih vključimo v zabavno igrico.

Prepričana sem tudi, da bodo otroci zagotovo navdušeni nad čudovitimi in nadvse praktičnimi darili, ki jih tokrat podarja podjetje HiPP.

Zato le hitro pokukajte na njihovo spletno stran in vsak dan odgovorite na nagradno vprašanje. HiPP adventni koledar najdete tukaj.

Kakšni so vaši spomini na adventni koledar? Ste tudi vi goljufali in že prvi dan pojedli vse čokoladice? 🙂

Mogoče ti bo všeč tudi ...