Zgrešeni nakup - nogavičke brez ABS-a
Otroci | starši Vse za otroke

ABS nogavičke

ABS nogavičke

Imate tudi vi kakšen nakup za svoje otroke, ki ga štejete kot zgrešeni nakup?

Med svoje zgrešene nakupe bi zagotovo lahko štela nogavičke brez ABS-a. Zakaj? Ker sem v prvih mesecih po rojstvu hčerke nakupila kar nekaj nogavičk, ki so mi bile zelo všeč in tudi cena zanje je bila zelo ugodna.

Na koncu, se je se izkazalo, da bi jih morala nogavičke z ABS-om kupovati vsaj že od šestega meseca starosti hčerke naprej, saj se je takrat  začela postavljati na nogice in je pri devetih mesecih shodila.

Tako da sem morala takrat kupiti na novo vse nogavičke, da so bile z ABS-om in tudi sedaj kupujem le takšne, ker doma v hiši hodi le v nogavičkah in nočeva, da ji med hojo drsi.

Veliko nogavičk smo prejeli za darilo, kot so tej na sliki (Kik). Sama sem najugodnejše in zelo kakovostne našla v trgovini H&M in lahko bi rekla, da skoraj rastejo z otrokovo nogico, saj jih nosi že kar nekaj časa.

Osebno se mi zdi 1,70 €/par maximalna cena za nogavičke z ABS-om

Našla sem jih tudi na Aliexpressu, vendar otroška oblačila nerada naročam iz Kitajske, saj mi je lažje, če si jih lahko ogledam v trgovini predvsem, da vidim, iz kakšnega materiala so. Tako, da še razmišljam o tem, ali jih bom naročila ali ne?

Zanima me vaše mnenje o teh nogavičkah? Kje jih pogosto kupite/naročite? Koliko zanje odštejete?

Več objav na to temo najdete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...