33.-34.-teden-dojenčkov-dnevnik-Izberi-modro-družina
Otroci | starši Vse za otroke

33. – 34. teden – Dojenčkov dnevnik

33. – 34. teden – Dojenčkov dnevnik

V 33. tednu sva se lotila urejanja balkona, vendar sva lahko hitro dojela, da bo s starim balkonom veliko več dela in stroškov, kot sva sprva predvidevala. V tem tednu je Rajko tudi imel dopust in zato je tudi Gloria imela počitnice. V tem času smo zato šle večkrat na sprehod, saj je končno bilo malce lepše vreme.

V 33. tednu sem začela priprave na sveti krst. Najprej sem se z župnikom dogovorila za datum, nato sem rezervirala gostilno za kosilo, naročila oblekici za krst, torto in vabila, vendar vam malce več o tem izdam v novih objavah.

V tem tednu je tudi svoj rojstni dan praznoval Rajko tako, da sem mu spekla borovničevo torto po receptu, ki ga najdete tukaj.

33.-34.-teden-dojenčkov-dnevnik-Izberi-modro-družina

Še vedno zaradi Sofije prebedim cele noči, čeprav sem upala, da je morda le poskok v rasti ali kakšna začasna težava.

Uvajanje goste hrane nam počasi gre, vendar imam težavo, ker je vsaki všeč druga vrsta hrana tako, da moram kuhati za vsako posebej ali pa moram vsaki ponuditi drugo kašico. Pri Luciji se mi je tudi že večkrat zgodilo, da če ji hrana ni bila všeč, je vse izbruhala in zato je zdaj s takšnimi jedmi sploh ne silim.

Sofija se je v tem času začela tudi počasi dvigovati na vse štiri in je zdaj že vsepovsod po stanovanju tako, da jo včasih komaj lovim in zato jo imam najrajši na tleh, kjer me ne skrbi toliko, da bi kam padla. Sploh ne morem verjeti, kako zelo močna je v mišicah, kljub temu da je malce močnejše postave in ker je nedonošenka. Občutek imam, da bo zelo kmalu shodila, morda že v naslednjih dveh mesecih, saj se ji vedno povsod mudi.

Tudi Lucija se že plazi vsepovsod, vendar se še ne postavlja na vse štiri večinoma še pase kravice je pa vseeno zelo hitra tako, da imam že zdaj z obema precej dela.

V tem tednu smo tudi osebno odnesli vabila za krst tako, da smo spet malce obiskali vse sorodnike in Gloria je bila nad tem tako zelo navdušena, da je naslednji dan že prosila, če gremo lahko še enkrat obiskat vse.

Kako sta pri vas potekala 33. in 34. teden? Kdaj so se vaši malčki začeli postavljati na vse štiri in kdaj so začeli sami sedeti?

Vse dojenčkove dnevnike najdete TUKAJ.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.