29.-30.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina
Otroci | starši Vse za otroke

29. – 30. teden – Dojenčkov dnevnik

29. – 30. teden – Dojenčkov dnevnik

V 29. tednu smo se vsi skupaj odpravili po nakupih v Novo mesto in Gloria nama tudi tokrat ni olajšala dela, saj je bila precej sitna oziroma je v vsaki trgovini želela še tisoč in eno stvar. Tako, da sva tudi midva postala precej nejevoljna in komaj sva čakala, da gremo domov, saj ji nisva želela kupiti stvari, ki jih ne potrebuje.

Po nakupih smo se tokrat skupaj odpravili le zato, ker sva potrebovala nove fotografije za vse tri za osebne izkaznice. Ker nisva želela zapraviti celega premoženja za fotografije v studiu smo se odpravili v Planet Tuš, kjer imajo fotoavtomat in kjer lahko fotografije natisneš v nekaj sekundah.

Težava je bila le, ker se je Sofija ustrašila bliskavice in je začela takoj jokati, pri Luciji sem po nesreči takoj v prvem poskusu pritisnila tiskanje, Gloria pa seveda logično ni hotela ravno poslušati mojih navodil tako, da so fotografije precej smešne, vendar uporabne za osebne izkaznice. Po napornih nakupih smo se odpravili še na kosilo. ?

V 29. tednu so nam tudi še naprej sanirali vodovod tako, da smo imeli v stanovanju in na balkonu še vedno pravo gradbišče, da ne govorim o hrupu in umazaniji. Zato smo se večkrat morale umakniti k staršem in nenehne selitve so bile zelo naporne tudi zanju.

Na srečo so po več tednih del končno končali tako, da naju zdaj čaka še čiščenje celotnega stanovanja in balkona, saj je stanovanje takšno, kot bi vanj padla bomba. Vendar je pospravljanje ob treh majhnih otrocih enako kot kidanje snega med obilnim sneženjem – nikoli se ne konča. 🙂

Na obisk so v tem tednu prišle tudi moje najboljše prijateljice, ki me s svojim obiskom vedno razveselijo in me spravijo v dobro voljo in res si ne predstavljam življenja brez njih treh. Tokrat smo tudi praznovale moj in od prijateljice rojstni dan. ?

V tem tednu sva praznovala tudi 10 let zveze tako, da sva se kot vsak mesec odpravila na večerjo v Kantino na postaji. ?

29.-30.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina 29.-30.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina 29.-30.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina

Pri skoraj sedmih mesecih (oziroma petih mesecih in pol) – 9. 4. 2019 sem začela uvajati gosto hrano in uvajanje tudi tokrat sploh ni potekalo po mojih načrtih, ampak o tem malce več zapišem v novi objavi. 🙂

29.-30.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina

Lucija je v roku dveh tednov dobila tudi že drugi zobek tako, da so za nami predvsem dnevi in noči joka ter slabe volje. Sofija je prvi zobek dobila točno na dan, ko je dopolnila sedem mesecev.

V soboto, 13. 4. 2019, smo Mami blogerke s svojimi družinami praznovale že svoj drugi rojstni dan v igralnici Rubi in Rudi in imeli smo se odlično.

29. - 30. teden - dojenčkov dnevnik - mamiblogerke
                    Foto: Prav posebno

V tem tednu je tudi moj ati praznoval rojstni dan tako, da sem tudi zanj spekla torto – recept zanjo najdete tukaj.

Kdaj ste začeli uvajati gosto hrano? Kje ste otroke fotografirali za osebno izkaznico? Kdaj so vaši malčki dobili prve zobke?

Vse dojenčkove dnevnike najdete TUKAJ.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.