23.-24.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina
Otroci | starši Vse za otroke

23. – 24. teden – Dojenčkov dnevnik

23. – 24. teden – Dojenčkov dnevnik

Pri 23. tednih sem večkrat imela občutek, da imata dvojčici med seboj skrivne pogovore, saj vedno med seboj nekaj razpravljata. Vedno bolj tudi ˝čebljajo˝ same v posteljah ali z nami, Lucija večkrat kar kriči od veselja. Vsaka si tudi sama izbira, kaj bo oblekla po kopanju, saj prej vsa oblačila pripravim na previjalno omaro in potem si, kar z rokami pograbijo oblačila po svojem okusu.

V 23. tednu sva tudi zamenjala začetno HiPP combiotic 1 formulo za nadaljevalno HiPP Combiotic 2 formulo, sprva pri Sofiji, ker nama je zmanjkalo HiPP AR mleka in čez nekaj dni sva mleko zamenjala še pri Luciji, ko nama je zmanjkalo formule 1.

Ne glede na vreme se še vedno trudim, da ju vsak dan peljem na sprehod. Še posebej obožujem sprehode, kadar je lepo sončno vreme in takrat takoj pozabim na naše dolge priprave, da se sploh lahko odpravimo od doma.

Ne morem niti trditi, da so dnevi z dvojčicama in še s štiriletnico sanjski, saj imam večkrat občutek, da se mi bo preprosto zmešalo. Takrat si moram vzeti nekaj minut zase in tudi če se v tistem trenutku zjokam in si na koncu rečem, da bom vsemu kos – včasih za pomiritev pomaga že Kinder čokolada ali pogovor z mami ali s prijateljicami. ?

Lahko bi rekla, da se mi tudi občasno izklopijo možgani pri treh dekletih, saj se mi je že večkrat zgodilo, da sem zjutraj namesto mleka v kavo skoraj zlila adaptirano mleko ali še kaj drugega.

V 23. tednu so k meni prišle tudi moje tri najboljše prijateljice, ki so me kot vedno nasmejale do solz in mi polepšale celoten teden. 😉

Tudi v tem tednu sva si vzela čas za večerjo v Kantini na postaji, saj sva si rekla, da vsaj enkrat na mesec za mesečno obletnico ne bova kuhala doma. Tokrat sva naročila patatto con solittario, medaljone in taquitose. 🙂

 23.-24.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina

 23.-24.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina 23.-24.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina

V 24. tednu smo skupaj odšli tudi na pustni karneval, ki se ga je Gloria veselila že cel teden. To leto je Gloria bila metuljček, dvojčici pa miki miški.

 23.-24.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina

Lahko bi rekla tu, da ima Gloria pri štirih letih že cel besedni zaklad, ko se pogovarjamo o dvojčicah. Zadnjič mi je namreč rekla, da je “Lucija sluzasta”, ker ji je hotela dati poljubček in večkrat mi reče tudi “lej kok, je Sofija pridna, ko ne joka”. Zagotovo pa zmaga njena zadnja izjava med vožnjo do starih staršev “ne zdle jokat, boš pol jokala, ko pridemo do mame”. 😉

Kako sta pri vas potekala 23. in 24. teden? So tudi vaši malčki v tem tednu začeli še bolj ˝čebljati˝? Zaupajte mi najbolj smešne izjave svojih starejših malčkov? Kdaj ste zamenjali mleko za nadaljevalno mlečno formulo?

Vse dojenčkove dnevnike najdete TUKAJ.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.