Otroci | starši Vse za otroke

15. – 16. teden – Dojenčkov dnevnik

15. – 16. teden – Dojenčkov dnevnik 

V času 15. tedna je bil ravno božič in odločila sva se, da bova božično večerjo pripravila kar doma, in čeprav sva za pripravo potrebovala, kar nekaj časa je bila odlična in zelo okusna.

V 15. tednu sva tudi Glorio peljala na Dedka mraza, saj sem želela, da ima fotografijo v spomin za srečanje z njim. Težko opišem, kako navdušena je bila še več dni in srečna, da ga je videla ter da sta tudi sestrici dobili darilo od njega.

Med prazniki smo obiskali tudi najbližje sorodnike in prijatelje oziroma so oni obiskali nas. Tako, da smo praznike preživeli v družinskem krogu in doma.

Prvič sva z njima odšla tudi po kratkih nakupih (plenic in oblačil) v Novo mesto in na večerjo v Kantino na postaji na taquitose, mehiški čips in vaflje z gozdnimi sadeži, ki so božanski.

15.-16.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina

15.-16.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina 15.-16.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina

Rajko je v tem tednu imel tudi dopust tako, da je imela tudi Gloria počitnice in potrudila sva se, da smo čim več časa preživeli skupaj. Veliko časa smo bili tudi doma in le počivali po napornih tednih, ki so bili za nami.

Od prijateljic sem za babyshower poleg vseh daril, ki sem jih omenila tukaj prejela še bon za frizerja sem si v tem tednu končno vzela nekaj časa le zase in sem se končno odpravila še na razvajanje k frizerki. Nakupila sem si tudi nekaj novih oblačil, Rajko je medtem prevzel skrb za vse tri. ?

Ker je bil Rajko doma, sem si vzela čas tudi, da sem še pred novim letom pospravila omare in razporedila vsa oblačila za dvojčici in v veliko pomoč so mi bile tudi prijateljice, ki so mi pomagale vse to pospraviti in urediti, ko so prišle na obisk k meni.

Tudi silvestrsko večerjo sva pripravila doma in vsi smo bili budni skoraj do polnoči, jaz sem kasneje zunaj še opazovala ognjemet, ko so vsi že spali. V teh tednih je bilo pogosto tudi žal tako, da smo dva dni spali celo noč in dva dni bedeli.

Tudi pred novim letom sva se še zadnjič odpravila na večerjo v Kantino na postaji in tokrat sva prvič naročila mix predjedi in tudi tokrat sva naročila božansko sladico – vafelj z gozdnimi sadeži.

 15.-16.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina  15.-16.-teden-dojenčkov-dnevnik-izberi-modro-družina

V 15. tednu sta dvojčici postali tudi zelo glasni tako, da sta veliko govorili na svojih prikupen način. Bolje, da sploh ne govorim o njunih prikupnih nasmehih, če seveda zraven ne omenim nenormalno glasnega in jeznega joka pri Sofiji. 🙂

Kako sta pri vas potekala 15. in 16. teden? Kako ste praznovali novo leto? Kdaj ste šli prvič po nakupih z malčki?

Vse dojenčkove dnevnike najdete TUKAJ.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.